Friday, April 2, 2010

FINANCIEEL TERRORISME: NOUT WELLINK & ANDERE OPLICHTERS

Citaat betreffende Nout Wellink en de woekerpraktijken van de z.g 'Nederlandse Bank' waarvan het politieke personeel in Den Haag volledig op de hoogte is: "En zo is Nederland in 15 jaar tijd het land met de grootste huizenschuld, de meeste verpakte hypotheken en de meest geschonden banken ter wereld geworden."

FINANCIEEL TERRORISME: NOUT WELLINK & ANDERE OPLICHTERS

Henk Ruyssenaars

2 Maart 2010 - We zullen het eerst even over die andere oplichters van U hebben. Die U permanent bestelen en beliegen alsof het gedrukt staat. Criminelen zoals Balkenende, Wouter Bos, Donner, Verburg, kortom alle creaturen die onderstaande informatie allemaal weten, maar er stijf hun bek over dichthouden. Omdat ze er zélf beter van worden verkopen en bestelen ze iedereen, na zichzelf te hebben verkwanseld. Zoals die oplichter van 'n Nout Wellink ook.

Want als mensen nou 's écht op hun loon- of salarisstrookje zouden kijken, dan zien ze dat ze minstens de helft van de tijd - minimaal zes maanden dus - moeten werken om het luxe leven van dit soort parasieten te betalen. Inclusief de ook volslagen criminele z.g. 'topambtenaren' die altijd met de z.g. 'bezuinigingen' moeten komen, en de steenrijke, miljardenzware z.g. monarchistische maffia op Soestdijk. Dat kan toch niet waar zijn?

Dat hele zooitje moet echt levenslang worden opgesloten voor wat ze de mensen aandoen, en aan hebben gedaan. Het is één gigantische oplichterij, die zich globaal uitstrekt, en de mensen die letterlijk het gelag moeten betalen wordt nooit iets verteld. Nooit! Integendeel!

Blijven we bij dit voorbeeld: als nederlandse belastingbetaler worden veel mensen al sinds jaar en dag bestolen, uitgebuit en wat dies meer zij. En voor de ongelovige Thomassen en andere twijfelaars is 't misschien goed dit eerst te lezen, want 't is echt zo en schandaliger dan mensen weten: Wellink en zijn collaborateurs bestelen de belastingbetalers op een gigantische manier! Kijk maar hoe het in elkaar zit:

Bron Wikipedia: "De bankwet van 1998."

Citaat: "De Nederlandsche Bank (DNB) is door de wijziging van de Bankwet in 1998 formeel bestuurlijk geheel onafhankelijk geworden van de staat. De Staat is nog wel aandeelhouder. Deze wijziging was noodzakelijk opdat DNB toe kon treden tot het Europees Stelsel van Centrale Banken. Feitelijk betekent het de volledige overdracht aan de Europese Centrale Bank, waardoor Nederland niet zelf meer de gelduitgifte kan regelen.

Artikel 104 van het Verdrag van Maastricht uit 1992 bepaalt daarnaast ondubbelzinnig: "De centrale bank is in het geheel niet gehouden om de regering van krediet te voorzien, de centrale bank kan niet gedwongen worden zulk een krediet te verschaffen". Door deze Europese wet is de ECB feitelijk een kopie geworden van de Amerikaanse Federale Reserve (FED).

De Nederlandse regering kan nu alleen aan geld komen door dit te lenen van particuliere banken." - [En er rente over te betalen? Schaamteloze dieven zijn 't! - HR]

Het is voor Nederland sinds 1998 totaal onmogelijk om schuldloos zijn eigen economie van geld te voorzien. Nederland kan sinds de bankwet van 1998 niet meer zelfstandig de hoeveelheid geld in omloop regelen." - [einde citaat] - Checken kan hier via Url.: http://nl.wikipedia.org/wiki/De_Nederlandsche_Bank

Goed begrepen? Het staat er echt: "Het is voor Nederland sinds 1998 totaal onmogelijk om schuldloos zijn eigen economie van geld te voorzien." De belastingbetaler komt nooit uit de schulden en kan verrekken. Dat staat er. De winst is voor de woekeraars, de rekening ervan voor de belastingbetaler. Te gek om waar te zijn.

Het z.g. 'geld' wordt door de banken in alle landen die van Rothschild's BIS zijn uit het niets getoverd. Het zijn eigenlijk gewoonweg papiertjes die gedrukt worden, zoals de 'euros' of de 'dollars'. Door niets of niemand gedekt. Maar, dan moet volgens dit woekersysteem de belastingbetaler - via 't verraderlijk misdadige 'politieke personeel' hierover behoorlijk rente betalen. En dan krijg je cijfers voorgeschoteld die ze zélf maken over mogelijke 'schulden' die de belastingbetalers zouden hebben. Niets is minder waar!

Die z.g. 'miljardenschulden' vormen allemaal de winst voor de BIS-bankiers zoals Wellink, en hun smerige meelopers die helpen de mensheid te bestelen. En dat doen ze al heel lang!

Een tijdje geleden werkte men nog als pachter één maand per jaar voor de leenheer, en daarmee was de kous af. De rest van 't jaar kon men voor zichzelf en/of gezin zorgen. Dat is door de woekerpraktijken van Wellink, de BIS en medecriminelen wel anders geworden. Hun hebzucht kent letterlijk geen grenzen. Finenciele en strategische voordelen coor het criminele kartel van banken, daar draait alles om. Winst in alle opzichten, ten kosten van wie of waar doet er niet toe. Mensen tellen absoluut niet mee. Dat doen ze nooit!

Zoals altijd en iedere Nederlandse burger en ondernemer een zogeheten 'pas op de plaats' moet maken met vele en volledig illegale belastingmaatregelen gecombineerd met lastenverzwaringen tegenover een stagnerend salaris: "De economie belooft positiviteit, de overheid is echter van mening dat de Nederlandse burger en ondernemer hier niet van mogen profiteren. De ministers en ambtenaren in ons land gaan echter wél 10%-30% loonsverhoging ontvangen." - [einde citaat*]

WAT 'VERDIENT' EEN MINISTER?

Weet U bijvoorbeeld hoeveel 'n minister [officieel] 'verdient'?* Nou, die ontvangen van het door U betaalde belastinggeld rond € 13.000,- (dertienduizend euro) per maand. Plus natuurlijk alle vergoedingen en de tienduizenden euros aan 'onkosten.' En alsmaar 'bezuinigen' om de winst van miljarden euros door te schuiven naar de privé BIS-banken waarvan 'Gauleiter' en beroeps-oplichter Nout Wellink van de DNB ook president is geweest.* Kom nou niet en zeg dat die stelende groep van oplichters er niets van weet!

Kijk, om maar 's een voorbeeldje te nemen van de laatste tijd, naar Gerda Verburg die het met belastingen betaalde 'Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit' zegt te beheren. Die laat een 'glossy' blad verschijnen dat €400,000,- kost, met 17 foto's van haarzelf en getiteld 'Gerda'. De 'communicatie directeur' moest overigens na deze waanzinnige verspilling symbolisch het veld ruimen, maar komt in 'n andere goed betaalde baan weer terug. Dan gaat de CDA van die frutsel Verburg nog 'n feestje geven in de Efteling, en dat gaat minstens € 500.000.- (vijfhonderdduizend euro] kosten. Goed gelezen? Een CDA feestje van een half miljoen euros!

En voor de belastingbetaler - die steeds meer elk dubbeltje moet omdraaien voordat het wordt uitgegeven - komt daar ook nog 's een rekening bij van €700.000 (zevenhonderdduizend euros) voor de monarchistische maffia die in Zeeland de z.g. 'Koninginnedag' wil houden. Da's nog 's andere koek dan die men krijgt bij de als paddestoelen uit de grond springende maar noodlijdende gratis voedselbanken! Veel werknemers worden bestolen waar ze bij staan, en zijn door de hersenspoeling ervan overtuigd dat het zo wel zal moeten zijn.

NOUT WELLINK EN ZIJN WOEKERPRAKTIJKEN

Jammer genoeg zonder 't presidentschap van Nout Wellink van de globale woekeraars van 'De Bank voor Internationale Betalingen,' de BIS in Basel in Zwitserland te noemen, veegt trouwens ook Ewald Engelen de vloer aan met de oplichters van deze privé, maar z.g. 'Nederlandsche Bank.'

Onder de kop: "Het stoepje van de DNB,' schrijft Engelen: "De Nederlandsche Bank (DNB) en president Nout Wellink liggen sinds het uitbreken van de crisis zwaar onder vuur. Wellink doet er alles aan zijn eigen stoepje schoon te vegen, maar het is de vraag hoe lang hij dat nog volhoudt. Feit is dat de Wellink niet meer kan rekenen op onvoorwaardelijk vertrouwen, maar dat steeds opnieuw moet verdienen. DNB is voorgoed een glazen huis en toezicht een politieke handeling geworden, ook al beseffen de bewoners dat nog onvoldoende." - [einde citaat]*

Na alle - en dit is te wijten aan de propaganda - gestolen tientallen miljarden die al als pure winst naar de respectievelijke woekerbanken van Rothschild's BIS zijn gegaan, staat er op pagina 110 van de NOS Teletekst op donderdag 01 april 2010 te lezen dat het CBS van de oplichters zegt dat 't z.g. 'overheidstekort' zou zijn gestegen. En al die cijfers maken ze zélf!

Citaat: "De overheid gaf 30,2 miljard euro meer uit dan er binnenkwam. De stijging van de uitgaven werd voor 40% veroorzaakt door de uitkeringen. De inkomsten van de overheid daalden met 5 procent. De vennootschapsbelastingen en de btw brachten minder op en de aardgasbaten daalden met 30 procent. Vandaag komen ambtenaren met adviezen om de komende jaren miljarden op de overheidsuitgaven te bezuinigen." - [einde teletext]

In werkelijkheid betekent dit dat de belastingbetaler weer een volledig uit de lucht gegrepen rekening te betalen krijgt van tientallen miljarden. En hoe die smerige meelopers die ambtenaren denken te stelen en door te schuiven, wordt ook op een mensonterende manier duidelijk gemaakt: "Een van de opties is de verhoging van het eigen risico in de zorg tot 775 euro.

Het zorgpakket zou verkleind moeten worden en er zou een tarief van 5 euro ingevoerd kunnen worden voor elk bezoek aan de huisarts. Om de verzorgingsstaat betaalbaar te houden, zouden de sociale uitkeringen en het minimumloon omlaag moeten en zou de duur van de WW bekort moeten worden." - [einde citaat NOS teletext]

Dit is toch te schandalig voor woorden? Er is toch miljarden verdiend aan 't aardgas? Die zijn allemaal gestolen! En de verzorgingstaat, zoals die hier wordt genoemd, betekent daarentegen dat de belastingbetaler gebruik maakt van via belastingen betaalde rechten. Maar die rechten worden steeds meer 'als gunst verleend' door onmenselijke en slaafse ambtenaren. Creaturen die het politieke personeel zijn, maar ook strafrechtelijk vervolgd zouden moeten worden. Deze 'ambtenaren' zijn criminele oplichters en dieven, want ze moeten - volgens hun ambtseed, maar die betekent ook niets meer - voor de mensen werken! En niet, zoals nu, voor de woekeraars!

Om beter te weten hoe Nederland financieel in elkaar zit, moeten we het globaal zien. Over de dijken heen kijken dus, in tegenstelling tot de leugens die we hebben 'geleerd.'

Nederland, met z'n ruim 16 miljoen inwoners, is een klein, maar zeer belangrijk onderdeel van een veel groter web van bankiers en hun centrale banken. Met Engelse en multinationale roofmoordende dieven en zwendelaars, die bekend staan als de Anglo/Dutch corporation en ook verenigd zijn in de BIS bank. Bovenstaande zwendelaars/bankiers en z.g. 'ministers van financiën' weten er alles van, maar zwijgen als 't graf hierover. Vooral om hun eigen positie niet in gevaar te brengen. Alleen in 'eigen kring' kan hierover gesproken worden. Met 'Ons Soort Mensen'...

Het wordt nooi gezegd, maar de belastingbetalers in Nederland betalen de hoogste belastingen ter wereld momenteel, de helft of meer van hun inkomen zijn ze kwijt aan de rovers met hun onzinnige belastingen. Prof. Tinbergen, die ik in de zweedse hoofdstad Stockholm interviewde - waar hij de 'Kleine Nobelprijs voor Economie' kwam ophalen - zei 't overduidelijk:

"Als er méér dan 17% belasting wordt betaald door de mensen om ALLE kosten van de sociale en andere structuur van 'n land te betalen, dan is dat diefstal." zei prof. Tinbergen. Duidelijk toch? De machthebbers van ook Nederland en die kleptocrtische clowns die zich politici noemen zijn allemaal schuldig. Net zoals woekeraar Nout Wellink. Dat creatuur zou voor eeuwig opgesloten moeten worden met dwangarbeid die nu aan andere mensen wordt opgelegd die onschuldig 't slachtoffer zijn geworden van Wellink en z'n woekeraars.

INFLATIE IS DIEFSTAL!

"Inflatie is de enige vorm van belasting die opgelegd kan worden zonder wetgeving." - De misdadige (o.a. Chili) amerikaanse 'econoom' Milton Friedman.

En de z.g. 'inflatie' maken die dieven en bankiers helemaal zélf. Dat is gewoonweg diefstal, zonder dat de mensen het merken zo hopen de vuile roofmoordenaars. - Url.: http://www.meervrijheid.nl/?pagina=522

Maar, zó zit Nederland financieel dus in elkaar, en de misbaksels en oorlogscriminelen - zoals Balkenende, Bos en al die andere multinationale dieven en zwendelaars en globale oplichters - die weten dit, maar zeggen er publiekelijk niks van. Terwijl het publiek alsmeer betaalt... Woeker dus voor de kleine man, die alle 'staats-schulden' en rekeningen ook nog moet betalen, en minstens 6 maanden per jaar dus voor het zwendelende politieke en andere personeel moet werken. Dat is echt te gek voor woorden!

Diefstal dus! Maar, daar trekken de bankiersbandieten en hun politieke of mediale collaborateurs zich niets van aan. Zo'n drie miljoen doden door ook illegaal nederlands toedoen in Irak? Nou én? Drie miljoen in winst is daarentegen mooi meegenomen zeggen ze. En de belastingbetaler draait zoals altijd voor de miljardenkosten van deze illegale roofmoorden nog op ook! De woekerwinsten delen deze criminelen onderling.

De vorige keer schreef ik dit over de globale moordende woekerpraktijken van de BIS, en iemand die onderstaande 'links' goed leest en checkt, begrijpt welk woekersysteem ons is opgelegd. Wie de groep is die alle prijzen bepaalt, en ons beliegt en bedriegt. En waarom het ons nooit of te nimmer is/wordt uitgelegd.

Want het is een onmenselijk en miljoenen mensen jaarlijks aan doden kostend slavernij-systeem, waarvan Wellink dus drie jaar lang president was, en trouwens nu nog steeds voor de BIS werkt.

12 Februari 2010 - Wist U dat? De ook via inflatie stelende en zwendelende Nout Wellink, die momenteel de rol van directeur van 'De Nederlandse Bank' speelt, werd op 7 Januari 2002 voor drie jaar benoemd tot president van Rothschild's woekersysteem, de natuurlijk volledig belastingvrije Bank voor Internationale Betalingen, kortweg de BIS, in Basel in Zwitserland.* En als U alle links onder dit artikel checkt, dan weet U waarom ook Uw 'geld' in hun misdadige klauwen is. En waarom 'zij' bepalen wat en hoeveel het overal ter wereld 'waard' is.

Want Nout Wellink zegt er nooit een woord over, net zoals de oorlogsmisdadige en landsverraderlijke Wouter Bos - deze 'Vrije Universiteit econoom' die daarna tien jaren lang [volgens zijn eigen biografie] door de globaal moordende SHELL werd opgeleid. Dit ondanks het feit dat ze donders goed weten wat de BIS is, en regelmatig bij deze woekercentrale in Zwitserland bekonkelen hoe de 'schapen' in de wereld verder geschoren zullen worden.* Hoe de woeker zich globaal - dikwijls onder de gelogen mantel van z.g. 'hulp' - kan blijven verspreiden, ten kosten van wie of wat danook.

Het enige dat voor de BIS managers telt is winst: financieel en strategisch. Mensen tellen nooit mee bij deze psychopaten. Nooit! - Psychopaten in Nederland - Url.: http://www.checklijst.nl/psychopaten.htm [1]

Berdt van der Lingen beschreef het heel goed: "Inflatie is in feite pure diefstal. Klinkt misschien als een botte bewering, maar dat maakt het niet minder waar. Het hoe en waarom wil ik kort uitleggen, omdat er nogal wat misverstanden over inflatie bestaan. Vooral de meeste genoemde oorzaken en oplossingen zijn vaak onjuist, of genoemde oplossingen beperken zich tot symptoom-bestrijding.

In de media, maar zelfs tot in de klaslokalen worden deze misverstanden verspreid. Menig leraar economie lijkt zelf niet te begrijpen wat inflatie is. En menig econoom is zelf vergeten waardoor prijzen en lonen stijgen dan wel dalen. Dit ondanks het feit dat de waarde van geld wordt bepaald door een logisch proces wat voor iedereen te begrijpen is." - En de uitermate interessante rest van de tekst is hier - Url.: http://www.meervrijheid.nl/?pagina=522 [2]

De kleptocratie die Nederland als SHELL-land ook runt, laat de computerkoelies c.q. propagandisten van de NOS de volgende kalmerende leugens op teletekst zetten: 112 Teletekst vrijdag 12 feb 2010: "Inflatie gedaald tot 0,8 procent."

Gelogen en bedrogen zoals gewoonlijk, alhoewel dat Telekst van de NOS niets uitmaakt, en het zijn cijfers die ze allemaal zélf maken. Nout Wellink, en die andere oorlogsmisdadigers in Den Haag - het politieke personeel dat mooi weer speelt van onze centen - ze wéten dit allemaal. En als de overigens geïnfiltreerde vakbonden met looneisen komen van zo'n anderhalf procent ofzo, dan schuiven ze bijvoorbeeld de inflatie met evenveel procenten op. Het is een win-win situatie voor de woekeraars.

NOUT WELLINK: lid van Rothschild's en 'Wreck a fellow's' bankierslobby.

Het zijn de internationale bankiers die dit al heel lang doen, met de volledige en stilzwijgende collaboratie van de hen horige 'politici' die eigenlijk onze belangen moeten verdedigen. Maar, zoals bijvoorbeeld journalist Micha Kat schrijft: "Nout Wellink, president van de Nederlandse Bank (DNB) blijkt reeds vanaf 2005 lid te zijn van de Trilateral Commission (TLC), de door David Rockefeller van de Chase Manhattan Bank (thans JP Morgan Chase) opgerichte belangengroep waarin de mondiale bankierslobby samen met andere leden van de 'elite of finance and industry' bouwt aan een nieuwe wereldorde.

Dit lidmaatschap werpt een alarmerend licht op de rol van Wellink in de huidige kredietcrisis, daar het geen geheim is dat de TRC als voornaamste doelstelling heeft: het dienen van de belangen van de banken. Wij voegen daar in een adem aan toe: ten koste van de burger. Bailout with Nout!" - [einde citaat] - Url.: http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=7153 [3]

Uiteindelijk gaat het hier om: Hou jij ze dom, dan hou ik ze arm... - Url.: http://tinyurl.com/yk2gwku [4]

Nout Wellink en die andere kleptomanen weten ook wat de Europese Centrale Bank doet - die net als 't Internationale Moordenenaars Fonds, IMF, de Wereld Bank of soortgelijks, ondergeschikt is aan Rothschild's BIS: "Nout Wellink: ECB veroorzaakt hoge inflatie door falend beleid." - Video YouTube - Url.: http://www.youtube.com/watch?v=OobrzHih6Ak [5]

Dus ook inflatie is diefstal, en van dit woekersysteem was Wellink ook nog 's jarenlang president, zonder dat dit hem blijkbaar ook maar enige kopzorgen bereidde. Wat 'n crimineel! In de z.g. Raad van Bestuur van de oude Nazi-BIS bank zitten trouwens alle financiele, strategische en andere criminelen ter wereld.

Alle centrale banken ter wereld zijn aangewezen op Rothschild's BIS, en Nout Wellink heeft net weer voor ze nieuwe [Basel] regels opgesteld waaraan ze zich zullen moeten houden. Rothschild's BIS is bovendien een 'staat binnen de staat' [net zoals Rothschild's 'The City' in Londen] en de Wellinks en al die andere leden van het criminele kartel denken volledig onschendbaar te zijn.

En dat terwijl ze globaal zich dagelijks allemaal schuldig maken aan misdaden tegen ons: de mensheid. Ons personeel in Den Haag, de propagandisten en de meelopers dus ook. Die processen te verslaan - waar ze levenslange gevangenisstraf met dwangarbeid horen te krijgen - wordt een genoegen.

Globale moordenaars en dieven, dat zijn het. En niets anders. En dat geldt voor die oplichter van een Wellink en zijn laffe meelopers ook.

Tijd dat Nederland een rechtstaat wordt!


Henk Ruyssenaars


'SLAAFS DNB VEROORZAAKTE CRISIS' - Url.: http://www.ftm.nl/original/dnb-mede-veroorzaker-kredietcrisis.aspx

HET STOEPJE VAN DNB - Url.: http://www.ftm.nl/followleader/column-wellink-engelen-dnb.aspx

* "Wat verdient een minister? - Ministers en ambtenaren ontvangen loonsverhoging tot 30% !"- Url.: http://tinyurl.com/yalnx6a

* "BIS Board elects new Chairman and President: At its meeting on 7 January 2002 the Board of Directors elected Nout Wellink, President of the Netherlands Bank, to the positions of Chairman of the Board and President of the Bank for International Settlements for a period of three years commencing on 1 March 2002." - [einde citaat] - BIS - Url.: http://www.bis.org/press/p020107.htm [6]

* Kredietcrisis? - Nout 'Trilateral' Wellink - door Micha Kat - 18 Oktober 2008 - Url.: http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=7153 [3]

* Weet U wat bankdirecteur Nout Wellink niet zei? - Url.: http://tinyurl.com/ycwxxry [7]

* Google search - Results 1 - 10 of about 15,100 for "INFLATIE IS DIEFSTAL!" - Url.: http://tinyurl.com/ykb85vd [8]

* NEDERLAND: DE GRONDWET, DE ILLEGALE OORLOGEN EN DE KOSTEN - Url.: http://argusoog.punt.nl/?id=377334&r=1 [9]

* Geen wonder dat fotograaf Kevin Carter zelfmoord pleegde na het nemen van deze foto: het is hetzelfde dat 't multinationale criminele kartel in veel landen doet. - Url.: http://tinyurl.com/6x59ms [10]

* Alternatieve informatiebron: Micha Kat en de Bilderberg groep die een permanent gevaar vormt voor de mensen. - video - Url.: http://www.youtube.com/watch?v=rzH_t86V1mY&feature=related [11]

* Belastingmiljarden: Reddingsplan voor de Rijken - Url.: http://tamso.punt.nl/index.php?r=1&id=455942&tbl_archief=0 [12]

* Roofmoord & De Hardwerkende Nederlander - Url.: http://www.indymedia.nl/nl/2007/12/49053.shtml [13]

* ALLE z.g 'Centrale banken' - dus ook die van Nederland of de Europese Unie - worden gerund door de BIS. - Url.: http://www.bis.org/cbanks.htm [14]

* Nederland en de Euroramp - Url.: http://indymedia.nl/nl/2007/04/43586.shtml [15]

* De BIS bank - Url.: http://tinyurl.com/y6xmed [16]

* Alle bank-criminelen bij elkaar. De BIS 'Raad van Bestuur' - the Board -Url.: http://www.bis.org/about/board.htm [17]

* DE EMOTIELOZE, GEVOELSARME, GEESTELIJK ONTHEEMDE PSYCHPOPATEN - THE PSYCHOPATHS - Url.: http://www.serendipity.li/bush/beyond_insanity.htm 

* Het oorspronkelijke artikel "Er bestaat geen 'overheid' - Wél slecht personeel!" van 9 Oktober 2007 is te vinden via Url.: http://ovl.indymedia.org/news/2007/10/20180.php

* Trading with the Enemy - The Nazi-American Money Plot 1933-1949" - By Charles Higham, Delacorte Press 1983. - Google Url.: http://tinyurl.com/ydkzlvh [18]

* Nederland is een belastingparadijs voor de rijken. 'Holland as a 'Tax haven' - Url.: http://argusoog.punt.nl/?r=1&id=380607 [19]

* ABN-Amro is een onderdeel is van het Rothschild-woekerimperium - "ABN AMRO Rothschild currently has over 110 dedicated ECM specialists located around the globe." - Url.: http://www.abnamrorothschild.com/ [20]

* Rothschild: ''Wie het goud heeft, heeft de macht!'' - Url.: http://goldinfo.net/londongoldfix.html [21]

* Balkenende is een oorlogsmisdadiger en dient strafrechtelijk vervolgd te worden. - Url.: http://tinyurl.com/48o3hy [22]

* Media: de oorlogshetzers die er altijd beter van worden - en dat weten de nederlandse OSM's ook - hebben 96% van alle media ter wereld in hun bloedige klauwen: It's not only the screen and radio & TV mind poisoning and brainwashing from Hollywood: the so called 'Free Press' is Big Money. And we all understand that having 96% of the war propaganda media, one controls the political landscape as well. - Url.: http://tinyurl.com/dafucd [23]

* De BIS-banken hebben 't hele amerikaanse congress met vrijwel alle leden in hun macht. "May 13, 2009 - Sen. Dick Durbin (D-Ill.) - "And they frankly own the place." - [end quote] - Source: 2009 Newsmax - Url.: http://tinyurl.com/yfehavw [24]

* Once and for all: BIS Article Sunday, June 28, 1998; Page H01 - The Washington Post Company. - Url.: http://www.mail-archive.com/ctrl@listserv.aol.com/msg35891.html [25]

* US: The humanoids want a totalitarian State = A very good story: Ellen Brown about the BIS - Url.:http://tinyurl.com/ygjd2qn

* Christopher Booker: "No One in the EU Can Keep Books as Badly as the EU!" - More at Url.: http://tinyurl.com/qf3kpj [26]

* Rothschild's BIS bank's usury controls the world's money supply - Killing for their own Power and Profit - Url.: http://tinyurl.com/c7xh99 [27]

* And the BIS really is - as the regrettably late, but excellent researcher and publisher Eustace Mullins wrote - and some maybe don't know yet: 'A Bank for All Reasons' - Url.: http://preview.tinyurl.com/yjnfdf3 [28]

* The BIS/IMF 'audit' and Der Spiegel's article about this fraudulent audit, is at Url.: http://tinyurl.com/dz9zws [29]

* EU mafia slyly reintroduces the death penalty. - Mussolini & Ceaucescu-like executions? - Url.: http://disc.yourwebapps.com/discussion.cgi?disc=234999;article=2437; [30]

* (BIS) "Authorities estimated that foreign banks hold approximately EUR seven billion on which Dutch tax has not been paid." And which they now try to get as well. The thieves. - Source: Radio Netherlands / Expatica - Friday 26 June 2009 - Url.: http://tinyurl.com/nxj3j6 [31]

* THE EMPIRE OF "THE CITY" - An excerpt from the book by E.C. Knuth - "The City" is an international financial oligarchy and is perhaps the most arbitrary and absolute form of government in the world. - Url.: http://www.biblebelievers.org.au/empire.htm [32]

* "The Evil Empire Revisited" - Des Griffin & Henk Ruyssenaars - Url.: http://tinyurl.com/2zj7wl [33]

* EU & BIS explained. A lot of info about the monetary planning of the NWO's European Union is here: "The Bank for International Settlements and the Federal Reserve" - by Charles J. Siegman, who worked for the usurers. - Url.: http://tinyurl.com/6fzfcd [34]

* The Board of the BIS: there you'll find all the criminals and war profiteers: Geithner, Greenspan, Paulson, Wolfowitz, Zoellick and Ben 'Shalom' Bernanke' etc. etc. again. Plus the BIS subservient bosses of the 55 Central Banks too this cartel runs. It's 'Crooks United' all over. - Url.: http://www.bis.org/about/board.htm [17]

* The International Murderers Fund, IMF, os symbolic for the corporations robbers. Mark Weissbrot had a story about this in Counterpunch. - Url.: http://tinyurl.com/ohwywu [35]

* Obama/ Soetoro - Or whatever his name is: Hey! Look! The CIA 'emperor' has no clothes! - Url.: http://tinyurl.com/o55tpv [36]

* TIME Poll - The US/PNAC's war machine poses the greatest danger to world peace. - Url.: http://www.time.com/time/europe/gdml/peace2003.html [37]

FPF-COPYRIGHT NOTICE - In accordance with Title 17 U. S. C. Section 107 - any copyrighted work in this message is distributed by the Foreign Press Foundation under fair use, without profit or payment, to those who have expressed a prior interest in receiving the information. Url.: http://tinyurl.com/3z3r6 [38]

FOREIGN PRESS FOUNDATION
Editor: Henk Ruyssenaars
http://tinyurl.com/2wegpc [39]
The Netherlands
fpf@chello.nl [40]

-0-

No comments: