Tuesday, May 11, 2010

NEDERLAND: WEER 41,7 MILJARD EURO BELASTINGGELD KWIJT?

In Dutch, but most of the links - and especially the Carlyle video documentary below - is very informative - HR

De Volkskrant over het 'steunfonds' voor Griekenland, de EU, en wat ze noemen 'het wolvenroedel': "Nederland is 41,7 miljard euro belastinggeld kwijt." En dat klopt alweer! Want de veroorzakers van alle ellende laten zich hiervoor stevig betalen. Illegaal en via de belastingen natuurlijk.

Henk Ruyssenaars

11 Mei 2010 - Vooral de 'links' onder dit artikel zijn interessant, maar in ieder geval slaat De Volkskrant dit keer de spijker gedeeltelijk op z'n kop: "Nederland is 41,7 miljard euro kwijt aan leningen en garanties aan het EU-plan voor het redden van de euro. Dat is veel meer dan de 26 miljard euro aan garanties die minister De Jager zondagnacht naar buiten bracht. Ook alle andere landen staan met enorme bedragen garant." - [einde citaat]

Maar, nu zitten we dus weer als belastingen betalende bevolking met het overheersende - en bij de meeste mensen onbekende probleem - dat we al deze tientallen miljarden ook nog 's moeten LENEN - tegen rente! - van de privé-banken achter de z.g. 'nederlandse' bank van stroman Nout Wellink.* Die al die miljarden als nulletjes en eentjes op onze 'schuld' bijschrijft. Ewn door Wellink en z'n managers gemaakte 'schuld' die we dan weer als mensen met zwaar verdiend 'geld' moeten terugbetalen. Nét als alle andere miljarden die we als 'Staat der Nederlanden' - en dat zijn wij, de bevolking - van Wellink z'n privé-banken moeten LENEN tegen rente. We mogen als land geen eigen geld drukken.

De oubollig uitziende, maar in werkelijkheid plunderende Wellink, is samen met de mensachtigen die dit weten - maar niets betreffende deze informatie ooit zeggen - één van de grootste oplichters en dieven van de nederlandse belastingbetalers en de Nederlandse schatkist. Dat is de trog waar ze hun smerige snuiten in hebben. Héél diep!

NOUT WELLINK DE PRESIDENT VAN DE WOEKERBANK

DNB-Wellink wéét dit, want hij is jaren lang president van Rothschild's woekerbank, de "Bank for Internationale Settlements" in Bazel, Zwitserland, geweest.* En er zijn er heel wat die 't weten, in Nederland en op het globale toneel. Kijk maar 's hieronder, bijvoorbeeld naar die 'monarchistische' mafia-leidster en de grootste steuntrekster van Nederland, Bilderberger-Beatrix. Wat die alleen al aan de wereldwijde moorddadige praktijken van Shell overhoudt.

Van die moordende SHELL, en dus ook over de lijken van miljoenen mensen, is ze behoorlijk rijk geworden. Maar toch betalen de mensen in Nederland ook nog de kastelen van deze mafia, hun levensonderhoud en hun 'kosten'...etc. Of kijk 's naar die andere criminele oorlogsmisdadigers, zoals Balkenende, Bos, Zalm, de Hoop Scheffer, de Jager etc. etc.. Enfin: teveel moordende zwendelaars en dieven om op te noemen, zou je bijna denken.

Allemaal onwettig dus, maar allemaal behoorlijk winstgevend. En daar gaat het deze bloedzuigers om. Die criminelen met hun misdadige meelopers in de ook aan de oorlogshetzers toebehorende media, zullen danig bestraft moeten worden. Zodra recht weer geldt. Niet hun 'recht' dat zo krom is als 't maar zijn kan.

Mensen moeten goed begrijpen dat de z.g. staatsschuld, de enorm hoge belastingen, de inflatie en de verdere miljarden die via de ramen in Den Haag en de banken er uit vliegen, allemaal terecht komen in de zakken van de criminelen en hun bankiers die de hele crisis op touw hebben gezet. We zullen dus wéér de tientallen miljarden moeten LENEN van de z.g. Nederlandse Bank, waar trouwens niets 'nederlands' aan is. Integendeel.

DE NEDERLANDSCHE BANK IS EEN PRIVÉ-BANK

Kijk maar 's wat er open en bloot bij Wikipedia hierover staat: "De Nederlandse regering kan nu alleen aan geld komen door dit te lenen van particuliere banken. Samen met die volledige overdracht van DNB aan de Europese Centrale Bank (ECB) is het voor Nederland sinds 1998 totaal onmogelijk om schuldloos zijn eigen economie van geld te voorzien." - [einde citaat] - De schokkende rest is hier via Url.: http://nl.wikipedia.org/wiki/De_Nederlandsche_Bank

En de z.g 'Europese Centrale Bank' (ECB) van die andere oplichter, Trichet, is net zoals het Internationale Monetary Fund, IMF, en bijvoorbeeld ook de verschrikkelijke 'World Bank' van Zoellick, ondergeschikt aan de Raad van Bestuur van de Bank voor International Settlements, de BIS. Die op de eigen BIS-website zegt: 'de Centrale Bank voor alle centrale banken' te zijn. En die afromen waar het maar kan, ter meerdere eer en glorie - beter gezegd de macht en het profijt - van de BIS-bandieten.*

De miljarden zijn we dus weer kwijt. En daar heeft zelfs de normalerwijze achterbakse Volkskrant gelijk in. Démissionair z.g 'minister van financiën' de Jager, die zoals gebruikelijk - en als alle 'ingewijden' - de zaak belazerd heeft en de mensen belogen en bedrogen, wéét dat hij dit geld kwijt is aan de psychopaten die de monetaire macht in de bebloedde klauwen hebben. En de Jager en mede-criminelen weten ook dat de belastingbetaler weer 't kind van de rekening is. Dit terwijl zoals gewoonlijk de buit van deze en komende miljarden doorgesluisd wordt naar de 'centrale banken' en hun vuige machinaties. Niét naar de Grieken zelf, die ook het slachtoffer zijn geworden van de smerige manipulaties van de globale geldmarkt door de financiers.

NIET DE GRIEKSE MENSEN MAAR DE BANK-BANDIETEN ZIJN DE OORZAAK

Het waren de banken van het criminele bankkartel - in dit geval de criminele agenten van het Rothschild woekerimperium in de VS - speciaal J.P. Morgan en de andere amerikaanse Rockefeller-banken, zo schrijft de New York Times* - die nu 'onderzocht' worden wegens hun frauduleuze handelen. Dat zal wel... De Morgan-misdadigers aten overigens van twee walletjes - dat doet trouwens het criminele cartel wel meer - en de moordende Morgans hebben ook nog via hun z.g. Abancus computerprogramma tégen Griekenland en de economie gewed die ze aan het kapot maken waren. Dat ze die op de knieën zouden krijgen is gelukt, en de dieven zoeken nu uit wat de andere dieven hebben misdaan. Het is allemaal 'een spel voor de galerijen' door de monetaire gangsters.*

En het moet voor de zoveelste keer gezegd worden: mensen tellen nooit mee! NOOIT! Alleen als winstgevende objecten en wegwerp-artikelen. Zoals in Nederland ook. De winst wordt afgeroomd, ook aan illegale rooftochten en onwettige invasies besteed, en de mensen worden steeds meer bezuinigingsmaatregelen opgelegd. Hun sociale zekerheden, door de tijd heen met eigen geld opgebouwd, worden zonder meer via de collaborateurs aan de privé-banken en hun verzekeringsmaatschappijen verkocht en dan afgebroken. Want ook dat betekent méér winst voor de criminele financiers.

Overal gebeurt dat waar de woekeraars hun vette vingers in de magere pap hebben. De moordende oplichters en dieven gaan altijd hetzelfde tewerk: eerst maken ze het probleem en - na zoveel mogelijke miljarden gestolen en weggezwendeld te hebben - dan komen ze met een voor henzelf winstgevende 'oplossing' aanzetten. En vooral nog meer bezuinigingsmaatregelen voor de gewone mensen die toch al amper weten hoe ze 't hoofd boven water moeten houden. Waarvan de zelfmoordfrequentie blijft stijgen. Overal ter wereld.

Eigenlijk zou het beter zijn als eerst de VPRO uitzending van Tegenlicht over 'The Carlyle Group' werd bekeken.* Die laat namelijk heel duidelijk zien waarom de Nederlandse belastingbetaler ook zoveel kwijt is aan - wat de Volkskrant omschrijft als - een 'wolvenroedel.' En waarom Nederlands niet alleen de hoogste belastingen en - in 'n SHELL land - de hoogste brandstofprijzen ter wereld heeft.

WOLVENROEDEL

De rekening voor alle miljarden aan z.g. 'steun' en 'noodhulp' - van de rotzooi en alle ellende die de bankiers dus zélf hebben gemmaakt - die wordt gepresenteerd aan de nederlandse en andere belastingbetalers. De Volkskrant - en in tegenstelling tot de werkelijkheid - zegt zoals alle anderen niets over de BIS-financiers van al deze globale crises achter de schermen.

Ze gaan voorbij aan de woekerpolitiek die de oorzaak is van alle ellende, maar schrijven: "De EU en de eurozone hebben de wolvenroedel van speculanten bestookt met een waterstofbom: de geldkraan is zo wijd opengezet dat eigenlijk niet duidelijk is hoeveel geld de EU en de eurozone bereid zijn te betalen om hun munt te redden. Dat heeft de speculanten maandag meteen behoorlijk afgeschrikt." - [Dit is kletskoek, want dat 'geld' gaat allemaal naar de financiers - HR]

De Volkskrant: "Voor Nederland bedraagt de totale rekening aan leningen en garanties inmiddels bijna 42 miljard euro. Van de lening aan Griekenland van 110 miljard euro die in tranches zal worden verleend, draagt Nederland via de eurozone 4,7 miljard bij en via het IMF ongeveer 1 miljard. Daarboven komt sinds zondagnacht een pakket van 720 miljard om andere zwakke eurolanden via garanties zeker te stellen dat zij op de kapitaalmarkt terecht kunnen." - [einde citaat]*

Maar de belastingbetaler heeft dus weer moeten betalen om verder bestolen te worden, en z.g. 'leningen' van het IMF zijn moordend gebleken. Overal en al heel lang.

Het moet me van 't hart: ik heb - ondanks m'n ruim veertig jaar in het buitenland als onafhankelijke journalist en correspondent - nog nooit 'n dergelijke onbeschofte en onbeschaamde groep psychopaten gezien die zoveel ellende en miljoenen doden veroorzaakt. En Nout Wellink is er één van. Hij heeft blijkbaar nog nooit van 'belangenverstrengeling' gehoord, of trekt er zich niets van aan, en dus zit hij bijvoorbeeld ook in de Trilateral Commission in de VS.*

En zoveel misselijkmakende meelopers - vooral in de propaganda-media - heb ik ook nog niet gezien. En ook met hun judashulp zijn we dus weer het geld kwijt aan die frauderende financiers.

Hoog tijd dat dit criminele Boontje om z'n loontje komt.


Henk Ruyssenaars


En de links zijn echt de moeite waard!

Referenties:

* De Volkskrant: "Nederland heeft 41,7 miljard in redding euro gestoken." - Url.: http://tinyurl.com/3ykquhf

* CRIMINAL BANKING CARTEL DESTROYED GREEK ECONOMY - Url.: http://forpressfound.livejournal.com/31977.html

* GRIEKENLAND? MILJARDEN VOOR BANKEN DIE CRISIS VEROORZAAKTEN - Url.: http://forpressfound.livejournal.com/40213.html

* THE BANK FOR INTERNATIONAL SETTLEMENTS AND ROTHSCHILD'S BANKERS: 'RULING THE WORLD OF MONEY' - Url.: http://forpressfound.livejournal.com/35964.html

* BIS, of which Nout Wellink was president and still works for: THE MOST POWERFUL BANK YOU'VE NEVER HEARD OF - Url.: http://forpressfound.livejournal.com/38790.html

* FINANCIEEL TERRORISME: NOUT WELLINK & ANDERE OPLICHTERS - Url.: http://forpressfound.livejournal.com/34209.html

* Quote: "Not to mention that we can't ignore a simple corollary: anyone with the power to prevent a currency debacle can also cause one." And that's exactly what the BIS always does. As long as it's profitable to themselves, the criminal banking cartel, one way or another.

* 'The Carlyle Group' - Note: The first one minute forty seven seconds of this program is broadcast in Dutch, The remainder is in English. - Video 48.04 - Via Information Clearing House. - Url.: http://www.informationclearinghouse.info/article3995.htm

* Nederland staat op de 5e plaats als wapenproducent. - De Volkskrant: "Nederland groeit als exporteur van wapens" - Url.: http://tinyurl.com/2vb3lsg

* Former member of Congress Cynthia McKinney: 'unprecedented global power' - No accountability - Carlyle is a secret organisation with enormous financial power, like fighting a ghost." McKinney over de monetaire mafia: "Dan heb je een vorm van machts-uitoefening op wereldwijde schaal, die zijn weerga in de geschiedenis niet kent."

* HR - Google search Griekenland +Greece - Url.: http://tinyurl.com/2u6mjwy

* Cynthia McKinney Videos - Google search - Url.: http://tinyurl.com/35n8agf

* The Carlyle Group & Beatrix - Google search - Url.: http://tinyurl.com/393jwug

* The Carlyle Group & Nout Wellink - Google search - Url.: http://tinyurl.com/2ua3zc5

* The Carlyle Group & Wouter Bos - Google search - Url.: http://tinyurl.com/2w7nzhd

* The Carlyle Group & Gerrit Zalm - Url.: http://tinyurl.com/36t5rph

* Belangenverstrengeling - Nout Wellink & Rothschild's "Bank for International Settlements" in Bazel, Zwitserland - Google search - Url.: http://tinyurl.com/37dkhrp

* Nout Wellink & Trilateral Commission - Google search - Url.: http://tinyurl.com/33ejn3f

* Monarchistische mafia's Bilderberger Beatrix - SHELL flaring - Google videos - Url.: http://tinyurl.com/372touh

* Pauw & Witteman - Tekst + Video 17.12 - Commissie Davids over Irak: "Inval was niet legitiem." - 12 januari 2010 - Url.: http://tinyurl.com/2vyn67a

* Zelfde video - op 2.03 - Femke Halsema over deze illegale roofmoord in ook Irak: "Het is onwettig."

* SHELL kills not only the Ogonis in Nigeria but also poisons people in for instance Ireland - Google search - Url.: http://tinyurl.com/33jry3o

* Dan Briody - Videos - Google search - Url.: http://tinyurl.com/35dah4s

* Tim Shorrock - Videos - Google search - Url.: http://tinyurl.com/386hng7

* HR + Nout Wellink - Google search - Url.: http://tinyurl.com/39phos6

* HR + Wouter Bos - Google search - Url.: http://tinyurl.com/3979yc7

* HR + JP Balkenende - Google search - Url.: http://tinyurl.com/3xnp8ps

* HR + Het totalitaire z.g Verdrag van Lissabon, de illegale Grondwet van de EU waar door o.a. Frankrijk, Ierland en Nederland 'Nee' tegen werd gestemd, maar dat via de managers van de Europese Unie gewoon toch werd gerealiseerd. - Url.: http://tinyurl.com/3xabkw4

* 'The Carlyle Group' - Google search - Official sites etc. - Url.: http://tinyurl.com/37jk9k2

* HR: FAKE DEAD OSAMA BIN LADEN VOWS TO DESTROY ISRAEL? - December 2007 - Axis of Logic - Url.: http://axisoflogic.com/artman/publish/article_25742.shtml

HR Weblog - Url.: http://forpressfound.livejournal.com/

Foreign Press Foundation
Editor: Henk Ruyssenaars
http://tinyurl.com/yevvgup
fpf@chello.nl

-0-

No comments: