Wednesday, May 5, 2010

VRIJHEID IN NEDERLAND? WAAR DAN?

"De beste slaven zijn zij, die denken vrij te zijn." - Goethe

Henk Ruyssenaars

5 Mei 2010 - En al die gehersenspoelde mensen die luisteren nar de leugenachtige beweringen van de het politieke personeel, zoals Balkenende in Roermond, mogen geen meter de straat op zónder een geldig identiteitsbewijs, tóch?

En het is toch zo dat iedereen van de ruim 16 miljoen mensen in Nederland een nummer heeft? Zodat eigenlijk heel Nederland één grote gevangenis is. Met camera's, chips en de hele ratteplan. Plus een overbetaald staats- en controle-apparaat, dat tégen de mensen werkt. Iedereen is nu gedwongen om de Euro te gebruiken en is 'lid' gemaakt van de Europese Unie. Iets wat we zondermeer - en net zoals de andere alnden - door de strot geduwd kregen, nietwaar? We leveren als de ganzen geen Paté de foie gras, maar vette winst voor de profiteurs. Arm klapvee, arme ganzen... - Url.: http://tinyurl.com/d8mk3o

En luister dan bijvoorbeeld 's naar die andere oorlogsmisdadiger, de zichzelf als 'Staatssecretaris' titulerende De Vries die op het horige en moordzuchtige z.g. 'ministerie. van Defensie zit. De Vries en zijn trawanten die doorgaan met aan illegale mandaatloze rooftochten deel nemen, van het belastingeld!

Hij vindt "dat Nederland zich moet blijven inzetten voor vrijheid in de wereld." Dat zei hij echt, die leugenachtige CDA-staatssecretaris. Terwijl de multinationals met hun banken globaal de wereld als hun melkkoe gebruiken. Zwaar ervan profiteren - zoals altijd - en elke dag bestialer worden. Dat druist toch tegen elke vorm van fatsoen en eerlijkheid in? Dat zij wél de 'vrijheid' hebben om te doen en te laten wat ze willen, van belasting- en ander geroofd geld?

WAAR IS DIE VRIJHEID?

Waar is die 'vrijheid' waarover veel van die corrupte politici en anderen staan te oreren? Niet in Nederland in elk geval, en ik vraag me af waar dan wél? Als onafhankelijke buitenlandse correspondent heb ik ruim veertig jaar in verschillende 'buitenlanden' gewerkt. Aangezocht door alle grote media, inclusief de BBC en CBS toen die nog aan journalistiek deden. De bewijzen zijn voorhanden, en ik heb dus behoorlijk wat ervaring in 't uitzoeken van dingen.

In Nederland wordt je overigens voor de keuze gesteld als journalist: je doet mee als papegaai, of je ligt eruit. Nou, ik kan nooit meedoen met die misdadigers, dus wordt ik volledig genegeerd. Maar goeie ideeën krijg je niet kapot.

Maar, om er op terug te komen: welke 'vrijheid' er in Nederland zou zijn, heb ik niet kunnen ontdekken. Wel dat het Centrale Bureau voor Statistiek (CBS) zegt dat de Nederlander in doorsnee twee-en-vijftig (52) procent in belastingen betaald, al via 't loonstrookje. Dat betekent dus dat de belastingbetalers gemiddeld zes maanden per jaar voor de afpersers werken. En dat iedereen stijgende premies betaald voor de gezondheidszorg die aan de verzekeringsmaatschappijen van de multinationale banken achterbaks werd verkwanseld door die gangsters van een Hoogerbos en de kwalijke van Linschoten in 2006. Kriminelen, dat zijn't!

En die hele Europese Unie?* Het is een ramp voor de 495 miljoen mensen in de 27 EU landen aan 't worden. Een ramp die zich dagelijks voltrekt maar waar de machthebbende aasgieren volledig lak aan hebben. Eén miljoen doden? Tja... Eén miljoen in winst? Mooi zo! Zo denken die misdadigers, en nooit anders. Mensen tellen absoluut niet mee. Nooit! Alleen als papieren zakdoekjes: ze worden gebruikt en weggegooid. Kijk maar naar wat er nu weer aan de hand is met Griekenland, Portugal, IJsland, Ierland, Spanje etc. etc. Allemaal crises die de financiers zélf hebben gemaakt, en waaraan ze weer zwaar verdienen.

WEET NIETS OVER VRIJHEID

Maar de doorsnee Nederlander weet hier niets van of wil er niets van weten. "Gaat toch goed zo?" zei een mij bekende advokaat jaren geleden al. In de ochtend kon hij rechter spelen, ook voor z'n vriendjes, en 's-middags was hij 't dan weer die andere vriendjes als advokaat 'verdedigde' voor wederom 'bevriende rechters.' De fout zit 'm hierin, zo heb ik herhaaldelijk uitgelegd, dat het door en door korrupte Openbaar Ministerie het 'opportuniteitsbeginsel' toepast op alle zaken. Dat betekent dat als ze iets 'opportuun' vinden, en als ze mensen willen oppakken, zo'n zaak aanhangig wordt gemaakt.

In bijvoorbeeld de ons omringende landen wordt altijd het legaliteitsprincipe toegepast. Hetgeen betekent dat als iets of iemand hieraan niet voldoet, dit 'illegaal' is en strafrechtelijk moet worden vervolgd. Die 'vrijheid' neemt het OM, en U en ik lijden eronder. De grote kriminelen lopen vrij rond, terwijl de kleine gangsters - de concurrentie die een bedreiging is voor de winst - voor jaren achter de tralies verwijnt. Zo is 't toch?

'VRIJHEID' OM GELD TE MOETEN LENEN?

Is 't misschien de vrijheid om geld te moeten lenen van de al even kriminele Nout Wellink, de stroman voor de woekerende privé-banken die van de z'g' 'Nederlandse Bank' profiteren? 'Vrijheid' om schuldloos te zijn heeft de Nederlandse staat, en dat zijn wij, de mensen, allang niet meer. Kijk zelf maar 's hier op Internet Wikipedia, daar staat het toch?

Citaat: "In 1999 werd de DNB onderdeel van het Europees Stelsel van Centrale Banken. [HR: deze ECB, zoals 't heet, zit in de Raad van Bestuur van de BIS*] De Nederlandsche Bank (DNB) is door de wijziging van de Bankwet in 1998 formeel bestuurlijk geheel onafhankelijk geworden van de staat. De Staat is nog wel aandeelhouder. [HR: maar heeft absoluut niets te zeggen.]

Deze wijziging was noodzakelijk opdat DNB toe kon treden tot het Europees Stelsel van Centrale Banken. Feitelijk betekent het de volledige overdracht aan de Europese Centrale Bank, waardoor Nederland niet zelf meer de gelduitgifte kan regelen.

Artikel 104 van het Verdrag van Maastricht uit 1992 bepaalt daarnaast ondubbelzinnig: "De centrale bank is in het geheel niet gehouden om de regering van krediet te voorzien, de centrale bank kan niet gedwongen worden zulk een krediet te verschaffen". Door deze Europese wet is de ECB feitelijk een kopie geworden van de Amerikaanse Federale Reserve (FED).

De Nederlandse regering kan nu alleen aan geld komen door dit te lenen van particuliere banken. Samen met die volledige overdracht van DNB aan de Europese Centrale Bank (ECB) is het voor Nederland sinds 1998 totaal onmogelijk om schuldloos zijn eigen economie van geld te voorzien. Nederland kan sinds de bankwet van 1998 niet meer zelfstandig de hoeveelheid geld in omloop regelen." - [einde citaat] - Bron: Wikipedia - Url.: http://nl.wikipedia.org/wiki/De_Nederlandsche_Bank

We moeten dus - tégen rente die deze woekerende privé-banken zélf bepalen - door niets gedekt geld LENEN van die privébank van Wellink. Dat wordt dus de z.g. 'staatsschuld'. En de belastingbetaler maar dokken! Maar het staat er, en Wellink, Balkenende, Bos c.s., die wéten dit allemaal. Maar ze zullen er nooit iets over zeggen. En door de papegaaien wordt er nooit naar de oorzaak van alle ellende gevraagd. Integendeel. Die spelen allemaal 'Aap wat heb je mooie jongen.'

Iedereen die nét zo'n Internetaansluiting als U en ik heeft, kan 't zélf lezen: vrijheid om uit dit web van schuld te ontsnappen heeft niemand van de belastingbetalers. De kriminele dieven profiteren van ons belastinggeld, en de doorsnee-Nederlander zal dit nooit horen of in 'n geschiedenisboekje zien. Iedereen die er beter van wordt houdt de bek dicht. De lippen stijf op elkaar.

En allemaal volgens het al eeuwen oude principe: "Hou jij ze dom, dan hou ik ze arm!" - Lees de links maar 's goed door, dan wordt het meteen duidelijk hoe bedroevend de situatie voor Nederland is, opgescheept als we zijn met deze verderfelijke aasgieren. - Url.: http://tinyurl.com/yhsgbvv

Wist U trouwens dat Nout Wellink president is geweest van Rothschild's 'Bank for International Settlements,' de BIS, in Bazel, Zwitserland? Van 2002 tot 2006. En daarna heeft dit kriminele kreatuur nog het voorzitterschap van Rothschild's commissie voor de Bazel II richtlijnen voor alle banken gehad. Nout Wellink wil de belastinbetaler waarvan hij immens profiteert nooit vrijheid geven. Hij is een enorme oplichter en dief.

"FINANCIEEL TERRORISME: NOUT WELLINK & ANDERE OPLICHTERS" - Url.: http://forpressfound.livejournal.com/34209.html

STRAFRECHTELIJKE PROCESSEN TEGEN DEZE OORLOGSMISDADIGERS

En wat betreft de 'vrijheid' die het politieke personeel zich permitteert, en ook de militairen en de gangsters in 't bedrijfsleven, die Nederland voor de échte hiervan profiterende machthebbers zo misbruiken:

Er lopen nu al processen tegen dit tuig, en ze beseffen donders goed dat ze onwettig en dus oorlogsmisdadig bezig zijn. Waarvoor ze dus levenslange gevangenisstraf moeten krijgen, zodra Nederland een rechtsstaat is. Ze proberen nu alvast 'vrijbrieven' en onschendbaarheidsverklaringen te fabriceren, maar dat zal ze niet helpen. Massamoord is massamoord. En, als je niet schuldig bent, dan heb je zoiets toch niet nodig?

Het is maar goed dat advokaten met veel ervaring hen strafrechtelijk vervolgen, alhoewel er nooit iets in de officiele propagandamedia over wordt geschreven: "Aanklachten tegen oorlogsmisdadigers & propagandamedia in Nederland" - Url.: http://www.indymedia.nl/nl/2010/01/64655.shtml

Want de 'vrijheid' roepende Balkenende is duidelijk ook een oorlogsmisdadiger, en net als de rest van die meelopers moet hij strafrechtelijk worden vervolgd, zodra dit mogelijk is. - Url.: http://tinyurl.com/48o3hy

In Nederland zijn we wél de vrijheid om van de rotzooi van de multinationals in ons eten, water, grond en de lucht dood te gaan. Eén op twee mannnen krijgt al kanker sinds jaren, en één op de drie vrouwen. Dat heeft niets met de claims tot schadeloosstelling omzeilende voor tabak te maken: het is de algemene vervuiling van de daardoor nog meer winst makende multinationals die de échte oorzaak van de slechte gezondheidstoestand van de doorsnee Nederlander is. De mensen verrekken en de profiteurs en hun collaborateurs tellen de centen. En dat zijn globaal gezien triljoenen. - HR & de kanker - Url.: http://tinyurl.com/365p4v6

DEZE MISDADIGERS MOETEN STRAFRECHTELIJK WORDEN VERVOLGD

Hetzelfde geldt voor hun managers en slaafse media-papegaaien die al even schuldig zijn aan deze volkerenmoord voor winst.

De nederlandse belastingbetaler moet zelf maar uitmaken hoe lang zij of hij zich nog laat belazeren en voorliegen. Want dat gebeurt permanent. En de mensen moeten maar blijven betalen. Of ze willen of niet. De woekeraars maken namelijk ook alle wetten die tégen de loonslaven gericht zijn.

Aan de schandpaal met dit stelende en bedriegende tuig! Deze roofmoordenaars hebben 'n 'Bijltjesdag' verdiend! Criminelen zijn 't. Allemaal!

Ons probleem is het dat we nooit of te nimmer hebben leren begrijpen dat deze mensachtigen zó intens slecht zijn, zo tot op het been verrot dat ze moorden voor een dubbeltje.

En dat door wat wij dachten dat 't mensen waren die ónze belangen zouden behartigen - maar dikwijls net deden alsof - en de hele tijd aan deze woeker en zwendel meedoen, en mee hebben gedaan...

Hoog tijd dat die schurken zélf problemen krijgen.

Strafrechtelijke vervolging is nog 't minste.

Het zijn moordende woekeraars.

En Wellink is er één van.

Vrijheid? Waar dan?


Henk Ruyssenaars


HR Weblog - Url.: http://forpressfound.livejournal.com/

Ik wil ermee ophouden, want 't is allemaal te érg om waar te zijn. Maar als U onderstaande links checkt en bestudeert, dan kunt U lezen over dingen waarover nooit gespoken wordt en die we nooit geleerd hebben. En alles onder het motto: "Hebben ze niet gehad, hoeven ze niet te kennen!" Hier is het, hoe bedroevend 't ook is:

* NEDERLAND: DE GRONDWET, DE ILLEGALE OORLOGEN EN DE KOSTEN - Url.: http://argusoog.punt.nl/?id=377334&r=1

* Belastingmiljarden: Reddingsplan voor de Rijken - Url.: http://tamso.punt.nl/index.php?r=1&id=455942&tbl_archief=0

* Roofmoord & De Hardwerkende Nederlander - Url.: http://www.indymedia.nl/nl/2007/12/49053.shtml

* Nederland is een belastingparadijs voor de rijken. Holland as a 'Tax haven' - Url.: http://argusoog.punt.nl/?r=1&id=380607

* BIS: THE MOST POWERFUL BANK YOU'VE NEVER HEARD OF - Url.: http://forpressfound.livejournal.com/38790.html

* En ze stelen ook nog via de inflatie die ze zelf maken. Inflatie is diefstal! - Url.: http://www.indymedia.be/en/node/36542

* Geen wonder dat fotograaf Kevin Carter zelfmoord pleegde na het nemen van deze foto: het is hetzelfde dat 't multinationale criminele kartel in veel landen doet. - Url.: http://tinyurl.com/6x59ms

* Alternatieve informatiebron: Micha Kat en de Bilderberg groep die een permanent gevaar vormt voor de mensen. - video - Url.: http://www.youtube.com/watch?v=rzH_t86V1mY&feature=related

* Centrale banken - dus ook die in Nederland of de Europese Unie - worden gerund door de BIS. - Url.: http://www.bis.org/cbanks.htm

* Nederland en de Euroramp - Url.: http://indymedia.nl/nl/2007/04/43586.shtml

* De BIS bank - Url.: http://tinyurl.com/y6xmed

* De BIS 'Raad van Bestuur' - the Board - Url.: http://www.bis.org/about/board.htm

* En dat hele zooitje hielp Hitler in het zadel. Ze financierden ook hem, zodat ze - zoals gebruikelijk - van twee walletjes konden eten. Kijk maar: "Trading with the Enemy - The Nazi-American Money Plot 1933-1949" - by Charles Higham, Delacorte Press 1983 - Google search - Url.: http://tinyurl.com/35qrowr

* ABN-Amro is een onderdeel is van Rothschild's BIS-woekerimperium en heeft als enige in de BIS-toren in Bazel daar een permanent kantoor. - "ABN AMRO Rothschild currently has over 110 dedicated ECM specialists located around the globe." - Url.: http://www.abnamrorothschild.com/

* Rothschild: Wie het goud heeft, heeft de macht! - Url.: http://goldinfo.net/londongoldfix.html

* Media: de oorlogshetzers die er altijd beter van worden - en dat weten de nederlandse OSM's ook - hebben 96% van alle media ter wereld in hun bloedige klauwen: It's not only the screen and radio & TV mind poisoning and brainwashing from Hollywood: the so called 'Free Press' is Big Money. And we all understand that having 96% of the war propaganda media, one controls the political landscape as well. - Url.: http://tinyurl.com/dafucd

* De BIS-banken hebben 't hele amerikaanse congress met vrijwel alle leden in hun macht. "May 13, 2009 - Sen. Dick Durbin (D-Ill.) - "And they frankly own the place." - [end quote] - Source: 2009 Newsmax - Url.: http://tinyurl.com/yfehavw

* Once and for all: BIS Article Sunday, June 28, 1998; Page H01 - The Washington Post Company. - Url.: http://www.mail-archive.com/ctrl@listserv.aol.com/msg35891.html

* US: The humanoids want a totalitarian State = A very good story: Ellen Brown about the BIS - Url.:http://tinyurl.com/ygjd2qn

* Christopher Booker: "No One in the EU Can Keep Books as Badly as the EU!" - More at Url.: http://tinyurl.com/qf3kpj

* Rothschild's BIS bank's usury controls the world's money supply - Killing for their own Power and Profit - Url.: http://tinyurl.com/c7xh99

* And the BIS, as the excellent researcher and publisher Eustace Mullins wrote - and some maybe don't know yet - really is: 'A Bank for All Reasons' - Url.: http://tinyurl.com/6dexvz

* The BIS/IMF 'audit' and Der Spiegel's article about this fraudulent audit, is at Url.: http://tinyurl.com/dz9zws

* EU mafia slyly reintroduces the death penalty. - Mussolini & Ceaucescu-like executions? - Url.: http://disc.yourwebapps.com/discussion.cgi?disc=234999;article=2437;

* (BIS) "Authorities estimated that foreign banks hold approximately EUR seven billion on which Dutch tax has not been paid." And which they now try to get as well. The thieves. - Source: Radio Netherlands / Expatica - Friday 26 June 2009 - Url.: http://tinyurl.com/nxj3j6

* THE EMPIRE OF "THE CITY" - An excerpt from the book by E.C. Knuth - "The City" is an international financial oligarchy and is perhaps the most arbitrary and absolute form of government in the world. - Url.: http://www.biblebelievers.org.au/empire.htm

* "The Evil Empire Revisited" - Des Griffin & Henk Ruyssenaars - Url.: http://tinyurl.com/2zj7wl

* EU & BIS explained. A lot of info about the monetary planning of the NWO's European Union is here: "The Bank for International Settlements and the Federal Reserve" - by Charles J. Siegman, who worked for the usurers. - Url.: http://tinyurl.com/6fzfcd

* The Board of the BIS: there you'll find all the criminals and war profiteers: Geithner, Greenspan, Paulson, Wolfowitz, Zoellick and Ben 'Shalom' Bernanke' etc. etc. again. Plus the BIS subservient bosses of the 55 Central Banks too this cartel runs. It's 'Crooks United' all over. - Url.: http://www.bis.org/about/board.htm

* The International Murderers Fund, IMF, os symbolic for the corporations robbers. Mark Weissbrot had a story about this in Counterpunch. - Url.: http://tinyurl.com/ohwywu

* Obama/ Soetoro - Or whatever his name is: Hey! Look! The CIA 'emperor' has no clothes! - Url.: http://tinyurl.com/o55tpv

* TIME Poll - The US/PNAC's war machine poses the greatest danger to world peace. - Url.: http://www.time.com/time/europe/gdml/peace2003.html

FPF-COPYRIGHT NOTICE - In accordance with Title 17 U. S. C. Section 107 - any copyrighted work in this message is distributed by the Foreign Press Foundation under fair use, without profit or payment, to those who have expressed a prior interest in receiving the information. Url.: http://tinyurl.com/3z3r6

FOREIGN PRESS FOUNDATION
Editor: Henk Ruyssenaars
http://tinyurl.com/2wegpc
The Netherlands
fpf@chello.nl

-0-

No comments: