Friday, February 19, 2010

AFGHANISTAN DEBAT: WAT NIET WERD GEZEGD

This is what it is all about, do the Dutch illegally stay in Afghanistan? - Google search - Url.: http://tinyurl.com/y895nfo

Henk Ruyssenaars

19 Februari 2010 - Er werd door alle parlementariërs, inclusief de z..g. kabinetsleden, met geen woord gerept over de volgende, dikwijls dodelijke onderwerpen:

1) Geen woord over de uitermate beschamende illegaliteit [er is géén mandaat] van deze gewapende roofovervallen, waaraan Nederland en de miljarden hiervoor betalende belastingbetaler in het valselijke kader van de NAVO moet meedoen. - "NEDERLAND: DE GRONDWET, DE ILLEGALE OORLOGEN EN DE KOSTEN
" - Url.: http://argusoog.punt.nl/?id=377334&r=1

En de vroegere Secretaris Generaal van de Verenigde Naties, Kofi Annan, zei het nog eens heel duidelijk in een BBC interview: het is volledig illegaal! Onwettig dus. - Kofi Annan:'The war in Iraq is illegal' - BBC: video & tekst-interview. - Url.: http://tinyurl.com/5pl2v

2) Er werd met geen woord gesproken over de onmenselijke manier waarop deze illegale roofmoorden plaatsvinden, en hoeveel miljoenen slachtoffers er vallen in die landen waar Nederland zogenaamd 'hulp' biedt. De enigen die ze helpen zijn ze zélf, want door de legale acties van lokale verzetsgroepen - door tegenstanders 'terroristen' genoemd - lopen ze levensgevaar.

De bezetters worden volgens de regels van de Conventie van Genève bevochten, en proberen zoveel mogelijk tot aan hun vertrek in leven te blijven. Degenen die verantwoordelijk zijn voor hun illegale verblijf daar zijn ook oorlogsmisdadigers, en dienen zwaar gestraft te worden. - "Reference guide to the Geneva Conventions." - Url.: http://www.genevaconventions.org

3) Ook werd een van de grootste gevaren voor iedereen niet genoemd in het lange debat: de vier en een half biljoen jaren durende radioactiviteit die men verspreidt via met uranium verrijkte ammunitie en ander wapentuig.

Uitermate beschamend is het feit dat Balkenende c.s. de horige nederlandse VN delegatie de opdracht gaf, tijdens het VN debat in het 1st Committee erover, vóór het verdere gebruik van DU te stemmen! Van alle landen in de VN (en die is toch vrijwel van de VS oorlogshetzers) stemden alleen Nederland, de VS, Engeland, de Tsjechen, Frankrijk van Sarkozy en natuurlijk Israel vóór DU gebruik.

De rest gebruikte 't gezonde menselijke verstand en stemde logischerwijze tégen.

Het verhaal daarover is zo goed als helemaal van Internet verdwenen, maar is in Canada en Indonesië nog wel te vinden. - Url.: http://quebec.indymedia.org/en/node/28496

4) Ook volledig verzwegen: eerder schreef ik dit over nog een van 't met uranium verrijkte wapentuig en de dodelijke bijwerkingen, maar hierover werd al helemaal niet gesproken:

"On a site established by a group of professors from the University of Minnesota at Duluth this information is published: "In a group of 251 soldiers in one study group in Mississippi, all of whom had normally birthed babies prior to their participation in either of the two (Persian) Gulf Wars, 67% of their post-war offspring were born with severe deformities, including but not limited to, birth defects.

Many were born with limbs missing, missing or damaged organs, missing eyes, or had blood-related or immune system diseases. In some veteran's families, the only 'normal children' are those conceived and born before their participation in either of the Iraqi Wars." - Url.: http://japan.indymedia.org/newswire/display/3954/index.php

5) Geen woord ook over het feit dat windvaan Koenders zich in NOVA toen nog afvroeg waarom Nederland zo nodig moest meedoen aan de onmenselijke 'Kill & Destroy' acties van de amerikaanse troepen en andere mensonterende huurmoordenaars. Dit zei Koenders toen:

"De Tweede Kamercommissie voor Buitenlandse Zaken heeft dinsdag aan de ministers Kamp en Bot helderheid gevraagd over de Nederlandse militaire missie in Afghanistan. Dat zei het Tweede Kamerlid Bert Koenders (PvdA) in NOVA.

Volgens Koenders is het waarschijnlijk dat Nederlandse troepen medeverantwoordelijk worden voor het schenden van internationale rechtsregels. "Het is één missie, door de Amerikanen geleid. Of onze special forces aan kill-and-destroy missies doen is onduidelijk, we weten het niet, het is niet uit te sluiten. Het is logisch ervan uit te gaan dat wij medeverantwoordelijk zijn voor wat daar gebeurt."

"Gevangenen worden naar Guantanamo Bay gestuurd, mensen worden mishandeld of naar andere landen gestuurd, zoals Syrië. Als je buiten het internationale recht gaat vallen, is het einde zoek. Nederland wordt binnengezogen in een verkeerde strijd tegen terrorisme, waarin het de eigen rechtsregels overtreedt."

"De minister van Defensie licht ons onvoldoende voor. Vandaag heb ik dat ingebracht in de vaste Kamercommissie voor Buitenlandse Zaken, het verzoek om een visie. De collega's hebben ermee ingestemd om die visie te vragen", aldus Koenders in NOVA." - Url.: http://www.novatv.nl/page/detail/nieuws/8133

Maar ook die oorlogsmisdadiger Koenders zal hier toch echt voor moeten worden veroordeeld. Ook hij - net als iedereen en speciaal de media proleten die hiertegen niet hebben geprotesteerd - is medeplichting aan het beroven en uitroeien van miljoenen mensen. Schuldig aan oorlogsmisdaden op grote schaal dus.

Onbegrijpelijk dat die mensachtigen nog mooi weer denken te kunnen spelen van belastingcenten! En natuurlijk blijven we voorlopig in Afghanistan, dat hebben de oorlogsprofiteurs zo bevolen.

6) Opium of heroïne? Niet alleen is de uitzending van nederlands kanonnenvoer een doodvonnis, over de enorme winst die wordt behaald door het niet gebruiken van de opium vernietigende 'Lotus' Eater werd weer niets gezegd. Dat 'onze jongens' - ten koste van iedereen en alles - deze drug dealing moeten beschermen, wegen aanleggen en herstellen onder het mom van 'hulp aan de Afghananen,' is te gek voor woorden.- Url.: http://tinyurl.com/y8mqsgx

7) En al evenmin over de steun van de PvdA (Partij van de Armoede) en de landsverraderlijke vice-president en z.g. 'minister van financiën' Wouter Bos aan deze illegale invasie, die de belastingbetaler ongewild miljarden Euros kost. De parlementariërs die niks hebben gezegd zijn allemaal medeschuldig en zullen wegens hun verraad van de mensheid strafrechtelijk vervolgd moeten worden, zodra dit wettelijk gezien weer mogelijk is.

UITZENDING SOLDATEN IS DOODVONNIS

Op 7 Februari 2006 publiceerde ik via o.a. Indymedia.nl 'n open brief aan de PvdA, die net zo goed vandaag geschreven had kunnen zijn. De moordenaars gaan overdroten door. "Waarom moeten wij hun 'Kill & Destroy' acties uitvoeren", zei Kamerlid Koenders indertijd. Maar alweer zwijgt iedereen en is er een litanie vol met leugens om alles te verdoezelen. Maar: wie meedoet is medeplichtig...

T.a.v. 'Partij van de Arbeid' bestuur.

Betr.: PvdA email: 'Brief Wouter Bos over missie Afghanistan'

UITZENDING SOLDATEN IS DOODVONNIS

Nederland - 7 Feb. 2006 - "Vorige week heeft de Partij van de Arbeid-fractie ingestemd met het sturen van een missie naar Afghanistan. Doorslaggevend voor de afweging was dat, hoe moeilijk de situatie ter plekke ook kan zijn, Nederlandse militairen in Afghanistan iets kunnen betekenen voor de Afghaanse bevolking. Wouter Bos zet alle overwegingen uiteen in een brief aan de leden." - [einde citaat]

En er is veel meer over het verraad door deze oorlogsmisdadigers.

DOOD DOOR DE KOGEL OF KANKER?

Beschamend is vooral het feit dat in het hele debat in de Kamer noch in het openbaar is gesproken over het doodvonnis dat mede door de PvdA over de mensen in Afghanistan en Irak is uitgesproken: de dood of verminking door de kogel of kanker door de straling van z.g. verarmd uranium' is globaal bewezen. Maar het nederlandse bestuurlijke wanbeleid zwijgt erover.

DU deformities - Url.: http://tinyurl.com/ygabga

De oorlogshetzers die mede Nederland verzieken, laten via de massamedia die ze bezitten niet toe, dat over het opofferen van zoveel mensen aan hun ziekelijke en onmenselijke profijtbegeer wordt gesproken of geschreven. - Url.: http://indymedia.nl/en/2006/02/34090.shtml

De SP zag de eigen bijdrage aan dit spel voor de galerijen zo:

CRISIS OVER URUZGAN: 'ROLLEBOLLEND KABINET IS BESCHAMEND'

18-02-2010 • “Dat het kabinet rollebollend over straat gaat over een nieuwe missie in Afghanistan is beschamend.” Dat zei SP-fractieleider Agnes Kant woensdag in het debat over de chaos in het kabinet naar aanleiding van het verzoek van de NAVO voor een nieuwe missie in Uruzgan.

Kant: “De Tweede Kamer heeft het Kabinet eerder nadrukkelijk verzocht zich te houden aan het eerdere besluit. Namelijk: alle militairen eind dit jaar weg en geen nieuwe militaire missie in Uruzgan.”

Het kabinet sleept zich voort van conflict naar conflict. Relatietherapie lijkt me geen optie meer. Ik las vanochtend ergens: de stekker zit er nog wel in, maar de stroom is afgesloten.

Zelfs als dit weer gladgestreken wordt, heeft dit kabinet zijn laatste greintje geloofwaardigheid wel verloren. Er is een patroon van onderling wantrouwen.
De regering regeert niet, maar wordt geregeerd door interne ruzies.

De SP was tegen de oorlog in Afghanistan. Deze uitzichtloze oorlog moet stoppen.
Meer militairen betekent meer geweld, meer slachtoffers.

De Tweede Kamer heeft het Kabinet eerder nadrukkelijk verzocht zich te houden aan het eerdere besluit. Namelijk: alle militairen eind dit jaar weg en geen nieuwe militaire missie in Uruzgan.

Het verzoek van de NAVO dat er nu ligt staat hier haaks op. Hoe kan dit? Hoe kunnen contacten van de minister van buitenlandse zaken met de NAVO leiden tot een verzoek om wel een nieuwe missie in Uruzgan te starten als het duidelijk is dat een Kamermeerderheid daar niets voor voelt.

En hoe kan het dat er, nadat het kabinet er 16 keer over gesproken heeft, er een verzoek uitrolt waarvan een coalitiepartij en de vicepremier stelt dat het onbespreekbaar is?

In de publieke ruzie vorige week stelde minister Verhagen dat vicepremier Bos volledig op de hoogte was van zijn contacten met de NAVO. Minister Bos stelde echter dat het verzoek niet namens hem was. In het vragenuur afgelopen dinsdag zei minister Verhagen weer dat alle contacten in goed overleg met de betrokken bewindspersonen hebben plaatsgevonden en dat die optie dus wel bespreekbaar was.

Het kan niet allebei waar zijn. Dus nu graag duidelijkheid van beide heren. Wist vicepremier Bos nu wel of niet dat deze optie met de NAVO besproken zou worden, ja of nee?

Ik ben ook benieuwd of er nog meer opties zijn besproken met de NAVO en zo ja welke opties? Is het mogelijk dat de NAVO binnenkort, misschien zelfs één dezer uren met een nieuw verzoek komt?

Vicepremier Bos heeft gezegd dat “eind dit jaar de laatste Nederlandse militair vertrokken moet zijn uit Uruzgan, dat we die belofte moeten houden en dat betekent dat er negatief geantwoord zal moeten worden op het verzoek van de Navo.” Uiteraard ben ik benieuwd wat de MP en de minister van Buza hier van vinden?

Het gaat over zo’n zwaarwegende kwestie: namelijk of onze militairen al dan niet vertrekken uit Uruzgan.

Dat het kabinet daarover rollenbollend over straat gaat is beschamend."

SP - Url.: http://tinyurl.com/yecoo8z

DOSSIER AFGHANISTAN

De SP is en was tegen uitzending van Nederlandse militairen naar de Afghaanse provincie Uruzgan. Deze operatie is voorgesteld als een vredesoperatie in het kader van ISAF (International Security Assistance Force). De SP heeft altijd bestreden dat dit een vredesoperatie kán zijn omdat deze ISAF-operaties niet te scheiden zijn van de tegelijkertijd ondernomen oorlogsacties in het kader van operatie Enduring Freedom. De actuele ontwikkelingen in het zuiden van Afghanistan zetten dit argument kracht bij.
SP - Url.: http://www.sp.nl/defensie/dossier/57/afghanistan.html

VN rapport: "Nederland moordt in Afghanistan."

"De meeste doden onder Afghaanse burgers vielen in juni door toedoen van Nederlandse militairen. Eerder trok het ministerie van defensie een andere conclusie," zo staat in het VN rapport over de Nederlandse oorlogsmisdaden te lezen, dat vandaag door het dagblad Trouw wordt geciteerd.

VN RAPPORT OVER MOORDEND NEDERLANDS VUUR, DUS SCHRIJFT DE TELEGRAAF:

KARZAI WAARDEERT NEDERLANDS OPTREDEN BIJ CHORA.*

FPF - 17-10-2007 - Nederland heeft door de jaren heen als 'Staat' ook veel verdragen en oorlogsconventies ondertekend, die internationaal geldig zijn. En afgelopen 8 Oktober werd Nederland roulerend voorzitter van de VN vluchtelingenhulp, de UNHCR.*

Maar in de persverklaringen van ons personeel dat Buitenlandse Zaken 'doet', wordt er met geen enkel woord gerept over het feit dat Nederland - door diezelfde Verenigde Naties en in een rapport over Afghanistan - schuldig is bevonden aan schendingen van het oorlogsrecht.

En dat het overduidelijk is dat men medeschuldig is aan het ontstaan van miljoenen erbarmelijke vluchtelingen, die men nu beweert via UNHCR te willen 'helpen'. De gebruikelijke voorgelogen 'mantel der barmhartigheid' die echter de weerzinwekkende oorlogsmisdaden niet kan bedekken.

Uit het VN rapport blijkt wederom dat het met belastinggeld betaalde personeel op het z.g. 'ministerie van defensie', dat ook de belangen van de mensen die hen betalen moet behartigen, voor de zoveelste keer heeft gelogen en de kluit blijft belazeren.

Zoals gebruikelijk heeft het propagagerende tuig de illegale en ongrondwettelijke oorlogszaken beter voorgesteld dan ze in werkelijkheid zijn, en schreven ze 'officieel' in een brief aan de Tweede Kamer dat alles okidoki was, en de normale gang van zaken.

Iedereen kan begrijpen dat 'waar er gehakt wordt spaanders vallen' maar hier is sprake van globale illegale roofbouw en ontbossing."

Lees de rest hier s.v.p. - Url.: http://indymedia.nl/nl/2007/10/47752.shtml

En moge deze z.g. politici allemaal krijgen wat ze verdienen!

Vuile, verkochtte schokbrekers zijn 't, die z.g. politicia maar ook hun collaborateurs, en ze moeten de schokken opvangen van de mensen die hen betalen, en de mensachtigen die hen bevelen....

Oorlogsmisdadigers!


-0-

* De 'Verrader des Vaderlands' Wouter Bos - de tien jaar lang door de misselijkmakende en onmenselijke SHELL opgeleidde Bos, doet precies voor zijn mensachtige globale managers wat ze bevelen. Mensen heeft Bos volledig lak aan, en hij laat Nederland leegbloeden. Het deert hem allemaal geen zier, zolang hij en zijn creaturen van managers er wel bijvaren. Financieel zowel als strategisch. Zie zijn biografie. - Url.: http://www.pvda.nl/politici/politici/wouterbos/Levensloop/

* ELSEVIER OVER HENK MEIN KAMPF: ''KAMP BOOS OVER BESCHULDIGING VUILE OORLOG''+ Dossier Afghaistan etc. Url.: http://tinyurl.com/yav5khh

* TWEE JAAR GELEDEN - DAT WAS VOOR DE BELONING VOOR ZIJN VERRAAD MET DE POST MINISTER VAN BUIT. ZAKEN - PROBEERDE HIJ SOMS NOG EERLIJK TE ZIJN - BERT KOENDERS BIJ HET PROPAGANDA ORGAAN VAN POLAK c.s. NOVA - Url.: http://www.novatv.nl/page/detail/nieuws/8133

* WAPENS VIA SCHIPHOL IN OORLOGSTIJD NAAR ISRAËL - Dutch Airport illegal weapons transport center for Israel - Url.: http://portland.indymedia.org/en/2006/08/344119.shtml

* WERKENDE NEDERLANDERS WORDEN GELUKKIGER - Url.: http://www.nu.nl/economie/1114368/werkende-nederlanders-worden-gelukkiger.html

* WAAROM OORLOGSPROPAGANDISTEN WORDEN GEKIDNAPT EN GEDOOD - Engelstalig - Url.: http://tinyurl.com/y9owed8

* DE ANGST VAN DE FÜHRERS - The Fear of the Führers - Url.: http://www.freedomunderground.org/newsite/view.php?v=3&t=3&aid=14218

* HOEVEEL VAN ONZE ONGEVRAAGDE MILJARDEN BELASTINGGELD WORDEN AAN OORLOGSMISDADEN BESTEED DOOR ONS PERSONEEL? - NRC - Url.: http://www.nrc.nl/binnenland/article719328.ece/De_krijgsmacht_eet_zichzelf_op

* NEDERLAND: ONDERSCHEIDINGEN VOOR OORLOGSMISDADIGERS? - Url.: http://www.cemab.be/mail.php?id=3351

* EEN HALFSLACHTIGE POGING VAN ZEMBLA EN DE NEDERLANDSE OORLOGSMISDADEN IN IRAK - Url.: http://tinyurl.com/ydc2rbj

* OVER DE OOK DOOR NEDERLAND GERATIFICEERDE 'FOLTERWET' - Url.: http://images.google.com/search?hl=en&lr=&ie=ISO-8859-1&q=Folterwet&btnG=Search

* JOURNALISTIEK VERZET TEGEN DE IRAK OORLOG? - 17.02.2003 - De Tweede Kamer zal vandaag worden 'ingelicht' door het démissionaire kabinet, of men Nederland volledig als Amerikaanse oorlogsbasis te schande gaat maken. - Url.: http://prod.indymedia.nl/nl/2003/02/9492.shtml

* KOK EN ANDERE OORLOGSMISDADIGERS WEGENS SRBRENICA ETC. VOOR DE BALIE ONDERVRAAGD - Url.: http://tinyurl.com/662pp

* EN AL DIE ILLEGALE TOESTANDEN BESTAAN DOOR DE KWAADAARDIGHEID VAN SOMMIGEN EN DE DOMHEID EN MENSONWAARDIGHEID VAN ONS SLAAFSE PERSONEEL. Dat de hun eerst betalende opdrachtgevers - wij de mensen - lafhartig heeft verraden voor een genetisch gemanipuleerd bord linzen en 30 zilverlingen. Dat kun je alleen maar doen als je als mens volledig geestelijk bent uitschakelt. Als je pschopaat en 'mensachtig' bent geworden. - Url.: http://tinyurl.com/v49l3

* GRONDWET VOOR HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN - "Zoals deze laatstelijk is gewijzigd bij de Wet van 10 juli 1995, Stb. 401, 402, 403 en 404" - Url.: http://utopia.knoware.nl/users/oterhaar/wetten/grondwet.htm

* DE AANSLAG VAN 9/11 MET DRIEDUIZEND DODEN EN HONDERDDUIZENDEN ASBESTOS VERGIFTIGDEN, WAS EEN INSIDE JOB VAN DE VS JUNTA. Dat begrijpt elk zinnig mens. - GOOGLE Selectie - Url.: http://images.google.com/search?hl=en&lr=&ie=ISO-8859-1&q=%22Inside+job%22+%2B9%2F11

* ARGUSOOG: WAT HEBBEN 'ZE' MET DE MENSEN GEDAAN? - Url.: http://argusoog.punt.nl/?id=364912&r=1&tbl_archief=&

* ZIJN NEDERLANDERS MEELZAKKEN? - Url.: http://wvl.indymedia.org/news/2005/06/4436.php

* HENK R. OVER ZWEDEN - Url.: http://images.google.com/search?hl=en&lr=&ie=ISO-8859-1&q=%22Henk+Ruyssenaars%22+%2BSweden

* PRESIDENTIËLE OORLOGSMISDADIGER CEAUCESCU EN EGA: DE WRAAK VAN DE MENSEN - Url.: http://www.securitate.org/trial.htm

FOREIGN PRESS FOUNDATION
Editor: Henk Ruyssenaars
http://tinyurl.com/2yxlyj
The Netherlands
fpf@chello.nl

-0-

No comments: