Friday, March 19, 2010

GRIEKSE 'NOODLENING': CRIMINELE KARTEL-BANKEN ZIJN DE OORZAAK

Griekse 'noodlening': criminele kartel- banken zijn de oorzaak
Henk Ruyssenaars - Foreign correspondent

Many of the links are in English - HR

Het zijn criminelen in de kartel-banken die zijn aangesloten bij het internationale woekersysteem, en niet de Grieken zelf, die de oorzaak van alle financiële ellende zijn. En 't gaat elke dag door, zonder dat het gros van de mensen het weet: Hou jij ze arm, dan hou ik ze dom...*

GRIEKSE 'NOODLENING': CRIMINELE KARTEL-BANKEN ZIJN DE OORZAAK

Henk Ruyssenaars

19 Maart 2010 - Dat parlementaire tuig, wat gewoonweg het door de belastingbetaler ontloonde politieke personeel is, ook in de 2e kamer, is óf te stom om voor de duvel te dansen, óf ze weten echt niet waar ze het over hebben. Want niemand van die creaturen sprak er ook maar met één woord over wat de eigenlijke reden is dat nu Griekenland weer op alle menselijke fronten moet inleveren. Alhoewel dat in het buitenland wel in de kranten stond.

Want de feitelijke oorzaak dat Griekenland ook bijna failliet is, zijn de amerikaanse banken en hun criminele kartel. Dat heeft zowel in de New York Times als in de Financial Times gestaan.* Maar die 't weten doen geen mond open. Het is overduidelijk dat Balkenende, Bos, de parlementariërs etc. allemaal misdadige dieven zijn. Die parasiteren op de onkunde van de belastingbetalers die niets ontziend verder uitgemolken worden en het luxe leventje van deze parasieten bekostigen.

Dit politieke personeel stond weer te liegen alsof het gedrukt staat bij dit z.g. spoeddebat over weer mogelijke belastingmiljarden die in een z.g. Europese Unie 'hulpfonds' gestort moeten worden. Weer miljarden voor de ziekelijk geldzuchtige dieven! En geen woord hierover van ons politieke personeel dat onze belangen wordt verwacht te behartigen? Levenslang moet die hele kudde oorlogsmisdadigers en dieven krijgen! Maar de processen - ook al wordt daarover niets gepubliceerd in de propaganda-pers - die lopen al. - [Zie 'links']

Dit schreef bijvoorbeeld de New York Times: "As Greece’s financial condition has worsened, undermining the euro, the role of Goldman Sachs and other major banks in masking the true extent of the country’s problems has drawn criticism from European leaders. But even before that issue became apparent, a little-known company backed by Goldman, JP Morgan Chase and about a dozen other banks had created an index that enabled market players to bet on whether Greece and other European nations would go bust.

Last September, the company, the Markit Group of London, introduced the iTraxx SovX Western Europe index, which is based on such swaps and let traders gamble on Greece shortly before the crisis. Such derivatives have assumed an outsize role in Europe’s debt crisis, as traders focus on their daily gyrations." [ [einde citaat]*

Waar het op neerkomt, en de meesten erbij betrokkenen moeten dat weten, is dat weer miljarden en miljarden naar de globale zwendelaars gaan. Het zijn criminelen die werkzaam zijn bij de Rothschild en Rockefeller banken, zoals de zwendelende en stelende Goldman Sachs, en Rockefeller's en Morgan's JP Morgan Chase, plus - zoals de NYT schrijft: "nog zo'n dozijn andere banken."

Hoe ze dat doen? Via omgekochte 'rating'-bureaux, zoals Moody's etc. hebben ze de ook de Griekse banken via met hen collaborerende dieven, hun giftige, maar financieel niets betekenende z.g. derivaten* in de maag gesplitst. Niemand die een blik in de misdadige bank-keuken werd gegund. Maar de betrokken bandieten, die globale oplichters, die wisten en weten er alles van. Maar ze zeggen niks, net zoals de parlementariërs...

De nederlandse zwendelaar die dit IMF winst- en woekersysteem vertegenwoordigt, Age Bakker, beweert ook via de propaganda van de NOS dat het "IMF geschikt om Griekenland uit crisis te halen." Een normaal mens moet zich toch wel afvragen hoe hij durft! Maar ja, hij wordt er zelf beter van, dus: koppen dicht!

Citaat: "Het Internationaal Monetair Fonds is zeer geschikt om Griekenland te helpen uit de financiële crisis te komen. Dat zegt een Nederlandse bewindvoerder van het IMF, Age Bakker. Hij vindt dat Griekenland zelf zijn problemen moet oplossen, maar dat het IMF achter de hand moet worden gehouden om hulp te bieden. Volgens Bakker moeten de eurolanden snel beslissen over de rol van het IMF bij de Griekse crisis. Anders leidt de kwestie tot conflicten binnen de eurozone." - [einde citaat*]

Weet U bijvoorbeeld dat de zwendelende Nout Wellink al heel lang lid is van die BIS-woekerclub, dat hij ook jaren lang 'president' is geweest ervan, en dat bijvoorbeeld 'De Nederlandse Bank' helemaal in privé-handen is? Dat we als we als 'Nederlandse staat' - en dat zijn wij, de mensen zelf - geld nodig hebben, dit alleen maar - door niets gedekt en tegen een ongezouten rente - moeten LENEN van de zwendelende Nout Wellink z'n privé-bank, de DNB?

Dat we nooit uit de schulden kunnen komen omdat we net zoals veel anderen die onder dit Shylock-juk zitten, ons eigen geld niet meer mogen drukken en verantwoorden? Maar van deze woekeraars van de DNB tegen een stevige rente moeten lenen? Die dit 'geld' - net zoals elders - volledig uit het niets produceren?

Dat is ons nooit verteld, en mag ons nooit geleerd worden. Want dan grijpen de mensen begrijpelijkerwijze eindelijk 's naar de hooivorken, 't hete pek, de veren en ergers, omdat ze al zolang belazerd en tot slaaf gemaakt zijn. Net zoals deze bankiers-mafia nu verder met de Grieken, IJslanders, Letten etc. en anderen probeert.

En toch staat 't - wat de z.g. 'Nederlandsche Bank' betreft - allemaal keurig bij bijvoorbeeld Wikipedia. Dat moeten onze noeste 'parlementariërs, ons politieke personeel, toch ook weten? Waarom doen ze er dan niets aan?

Citaat: "De Nederlandsche Bank (DNB) is door de wijziging van de Bankwet in 1998 formeel bestuurlijk geheel onafhankelijk geworden van de staat. De Staat is nog wel aandeelhouder. [Maar heeft niets te vertellen. - HR] Deze wijziging was noodzakelijk opdat DNB toe kon treden tot het [Rothschild - HR] Europees Stelsel van Centrale Banken. Feitelijk betekent het de volledige overdracht aan de Europese Centrale Bank, waardoor Nederland niet zelf meer de gelduitgifte kan regelen.

Artikel 104 van het Verdrag van Maastricht uit 1992 bepaalt daarnaast ondubbelzinnig: "De centrale bank is in het geheel niet gehouden om de regering van krediet te voorzien, de centrale bank kan niet gedwongen worden zulk een krediet te verschaffen". Door deze Europese wet is de ECB feitelijk een kopie geworden van de Amerikaanse Federale Reserve (FED).

De Nederlandse regering kan nu alleen aan geld komen door dit te lenen van particuliere banken. Samen met die volledige overdracht van DNB aan de Europese Centrale Bank (ECB) is het voor Nederland sinds 1998 totaal onmogelijk om schuldloos zijn eigen economie van geld te voorzien. Nederland kan sinds de bankwet van 1998 niet meer zelfstandig de hoeveelheid geld in omloop regelen." - [einde citaat] - Url.: http://nl.wikipedia.org/wiki/De_Nederlandsche_Bank

Het staat er toch duidelijk, dat het voor ons als nederlanders: "totaal onmogelijk om schuldloos zijn eigen economie van geld te voorzien." Aldus Wikipedia. Het zijn en blijven dus stelende oplichters die dit ons flikken, en we zullen hieraan zo snel mogelijk een einde moeten maken. Dat weten die 'parlementariërs' toch ook? Die hebben toch allemaal - ook betaald met belastingen - dezelfde Internet-aansluitingen? Nou dan? En omdat het hun vakgebied is moeten ze het weten. Maar, ze vernaggelen de rest van de bevolking, omdat ze er zelf beter van worden...

Als 'Nederland' bijvoorbeeld X-miljarden ongewild - en ongevraagd door 't politieke personeel - z.g. 'bijdraagt' - en dat is alweer allemaal belastinggeld dat men ziet verdwijnen - dan weet de demissionaire z.g. 'minister van financiën' de Jager dat. Maar hij zegt niks. Evenmin als die andere landsverraders en dieven, zoals Balkenende en de tien jaar lang door SHELL afgerichte Wouter Bos die absoluut - net als de meesten van die mafia - voor geen meter te vertrouwen is. Voor geen millimeter, zou ik willen zeggen.

Bovendien, en dat is helemaal schokkend zeggen de meesten: ook de nitwits van de SP die écht beter zouden moeten weten, vinden dat het Internationale Monetaire Fonds (IMF) de enige juiste weg is om de problemen de baas te worden?

Zijn die nu allemaal en masse gek geworden? Weten ze dan echt niet wat dit Internationale Moordenaars Fonds doet? Hoe landen en mensen worden kapot gemaakt? Zonder uitzondering? En dan durven zeggen 'ze' dat via de moordende partijken van 't IMF dat dat 'de enig gangbare weg' is? Zijn die allemaal van de ratten besnuffeld?

Het staat echt al sinds jaren te lezen op allerhande sites in de hele wereld: de IMF is als het martelwerktuig garotte voor de landen. Het maakt overal iedereen en alles kapot. En dat wordt aanbevolen? Knettergek, onmenselijk en misdadig!

Google - Web Results 1 - 10 of about 1,160 for "Argentine & Brazil: "More countries escape IMF garotte." - Url.: http://tinyurl.com/yfy3j8s

En ook zouden alle mensen die dit nog niet weten 's moeten kijken hoe de IMF en bijvoorbeeld de aan de BIS ook ondergeschikte 'Wereld Bank' tewerk zijn gegaan in de afgelopen decennia. Compleet met 'jakhalzen' die regeringen omverwerpen, miljoenen mensen die de winst in de weg staan vermoorden, of types zoals Fortuyn in Nederland bijvoorbeeld uit de weg ruimen.*

In z'n eerste boek: 'Confessions of an economic 'hit man,' World Bank insider Perkins explained: "Jackals' are C.I.A. - sanctioned people that come in and try to foment a coup or revolution. If it doesn't work, they perform assassinations, or try to." They steal billions for the World Bank, IMF, USAID, UNDP, AID etc." - [einde citaat] - It's not only the Greeks, it's your life too! Must watch Video! - Url.: http://www.informationclearinghouse.info/article8171.htm

Het zijn dus Rothschild's BIS-banken, met Wellink als president indertijd, en nu als voorzitter van de BIS' Basel II 'richtlijnen' die bij dit woekersysteem horen, en die het ene land na het andere afromen, leegstelen, en er door moordende bezuinigingen de laatste centjes proberen uit te zuigen. Alles gaat op de schop wat mensen om te leven nodig hebben in financieel opzicht, en wat hen dierbaar is: allemaal voor die bloedzuigers die moorden voor'n dubbeltje!

Deze foto van 'n stervend, ondervoed kind, en de aasgier die nog even wacht voordat ie de laatste restjes vlees van de botten komt pikken, is symbolisch voor hetgeen het criminele kartel globaal al heel lang doet. Geen wonder dat de fotograaf - die er nog 'n prijs voor kreeg - kort daarop zelfmoord pleegde. - Url.: http://tinyurl.com/6x59ms

En de mafia die ook Nederland runt, die weet dit! Die smeerlappen en oorlogsmisdadigers van 'n Balkenende, Wellink, Bos, de Jager en hun zooitje, die weten dat! En die onnozele hals van 'n Irrgang, letterlijk 'de verdwaalde' van de SP, die is helemaal 'n schande door het IMF te pas en te onpas als remedie voor door de woekeraars getroffen landen aan te prijzen. Allemaal deze al of niet wetende criminelen - en speciaal hun propaganda-media proleten, de presstituees - die hebben minstens levenslange gevangenisstraf verdiend voor hun lamlendige verraad van de medemensen.

Massamoordenaars zijn het ook. Er gaan volgens cijfers van UNICEF jaarlijks tien miljoen kinderen dood door dit woekersysteem! Elke dag zijn het bovendien minstens twintigduizend volwassen die eraan sterven. En Rothschild's woekerkaravaan, en de BIS-banken? Die leven ervan! Van 't bloed, zweet en de tranen van de rest van de door hen tot slaaf gemaakte mensheid.

Van dit politieke personeel - met heel weinig uitzonderigen - valt niets meer te verwachten.

Zoveel verzamelde domheid zie je maar zelden. En er was niemand die ook maar met één woord repte over de werkelijke oorzaak van de niet alleen Griekse, maar globale woeker-ellende. Ze hielden het allemaal geheim, en deden en doen alsof ze niets wisten en niets weten. De leugenaars!

Maar dit is 't woekersysteem waar we bijna allemaal het slachtoffer van zijn.

Moge Nederland ooit een rechtstaat worden!

Zodat we deze misdadigers kunnen oppakken!

Dat hebben ze dubbel en dwars verdiend!


Henk Ruyssenaars


En als U de 'links' leest, weet U er heel veel van. Want niets van dit alles stond in onze schoolboeken.

* Athen News - AP - "Derivatives, a dirty word?" - Url.: http://www.athensnews.gr/articles/13381/15/03/2010/26194

* New York Times - "Banks Bet Greece Defaults on Debt They Helped Hide" - Url.: http://tinyurl.com/yjf8tmf

* NEDERLAND: HOU JIJ ZE DOM, DAN HOU IK ZE ARM. - Dit gaat over Uw geld, het beschrijft door wie ook de Euros worden gefabriceerd uit het niets, net zoals bijvoorbeeld de VS dollars, en 'n financiele werkelijkheid die veel erger is dan bijna alle mensen denken. U en ik zijn 't slachtoffer van globale woekerpraktijken. Een al heel lang bestaande uitbuiting, terwijl mensen 'n zo veel beter leven zouden kunnen hebben." - Url.: http://forpressfound.livejournal.com/#post-forpressfound-18543

+ INFLATIE IS DIEFSTAL! - Indymedia.be - 12 feb 2010 - Url.: http://www.indymedia.be/en/node/36542

* Weet U wat bankdirecteur Nout Wellink niet zei? - Url.: http://www.indymedia.be/en/node/36437

* De moord op Fortuyn. Waarom? - Url.: http://nederland.klaagt.nl/Ruyssenaars.htm

* 'IMF geschikt om Griekenland uit crisis te halen' - NOS/Age Bakker - Url.: http://tinyurl.com/y9u37af

* JOB COHEN: DE NIEUWE PREMIER VAN NEDERLAND - Voor de mafia die ook aan de macht is in Nederland, is 't net zoals bij schaken en 't rokeren van de koning en 'n toren. De koning komt dan veilig in de hoek, en de toren gaat juist meer naar het midden toe. - Url.: http://forpressfound.livejournal.com/29707.html

* AFGETREDEN BALKENENDE C.S. NU STRAFRECHTELIJK VERVOLGBAAR - Url.: http://forpressfound.livejournal.com/25108.html

* IRAK RAPPORT: HET SPEL VOOR DE GALERIJEN - Url.: http://forpressfound.livejournal.com/17485.html

* Once and for all: BIS Article Sunday, June 28, 1998; Page H01 - The Washington Post Company. - Url.: http://www.mail-archive.com/ctrl@listserv.aol.com/msg35891.html

* US: The humanoids want a totalitarian State = A very good story: Ellen Brown about the BIS - Url.: http://tinyurl.com/ygjd2qn

* Christopher Booker: "No One in the EU Can Keep Books as Badly as the EU!" - More at Url.: http://tinyurl.com/qf3kpj

* Rothschild's BIS bank's usury controls the world's money supply - Killing for their own Power and Profit - Url.: http://tinyurl.com/c7xh99

* And the BIS and so called 'Federal Reserve' as the excellent researcher and publisher, the late Eustace Mullins wrote - and some maybe don't know yet - really is: 'A Bank for All Reasons' - Url.: http://tinyurl.com/ylsyetd

* The BIS/IMF 'audit' and Der Spiegel's article about this fraudulent audit, is at Url.: http://tinyurl.com/dz9zws

* EU mafia slyly reintroduces the death penalty. - Mussolini & Ceaucescu-like executions? - Url.: http://disc.yourwebapps.com/discussion.cgi?disc=234999;article=2437;

* (BIS) "Authorities estimated that foreign banks hold approximately EUR seven billion on which Dutch tax has not been paid." And which they now try to get as well. The thieves. - Source: Radio Netherlands / Expatica - Friday 26 June 2009 - Url.: http://tinyurl.com/nxj3j6

* THE EMPIRE OF "THE CITY" - An excerpt from the book by E.C. Knuth - "The City" is an international financial oligarchy and is perhaps the most arbitrary and absolute form of government in the world. - Url.: http://www.biblebelievers.org.au/empire.htm

* "The Evil Empire Revisited" - Des Griffin & Henk Ruyssenaars - Url.: http://tinyurl.com/2zj7wl

* EU & BIS explained. A lot of info about the monetary planning of the NWO's European Union is here: "The Bank for International Settlements and the Federal Reserve" - by Charles J. Siegman, who worked for the usurers. - Url.: http://tinyurl.com/6fzfcd

* The Board of the BIS: there you'll find all the criminals and war profiteers: Geithner, Greenspan, Paulson, Wolfowitz, Zoellick and Ben 'Shalom' Bernanke' etc. etc. again. Plus the BIS subservient bosses of the 55 Central Banks too this cartel runs. It's 'Crooks United' all over. - Url.: http://www.bis.org/about/board.htm

* The International Murderers Fund, IMF, is symbolic for the corporations robbers. Mark Weissbrot had a story about this in Counterpunch. - Url.: http://tinyurl.com/ohwywu

* Obama/ Soetoro - Or whatever his name is: "Hey! Look! The CIA 'emperor' has no clothes!" - Url.: http://tinyurl.com/o55tpv

* TIME Poll - The US/PNAC's war machine poses the greatest danger to world peace. - Url.: http://www.time.com/time/europe/gdml/peace2003.html

FPF-COPYRIGHT NOTICE - In accordance with Title 17 U. S. C. Section 107 - any copyrighted work in this message is distributed by the Foreign Press Foundation under fair use, without profit or payment, to those who have expressed a prior interest in receiving the information. Url.: http://tinyurl.com/3z3r6

FPF-Blog - Url.: http://forpressfound.livejournal.com/

FOREIGN PRESS FOUNDATION
Editor: Henk Ruyssenaars
http://tinyurl.com/2wegpc
The Netherlands
fpf@chello.nl

-0-

1 comment:

John said...

this kind of topic is good for people to learn more about it, and that people should be every day less ignorant, and medicine for this is the reading of issues like this, is very similar to my study called cialis, I really enjoyed this topic, thanks for sharing