Wednesday, March 24, 2010

VS GEZONDHEIDSZORG: DOM, DOMMER, CORRESPONDENT...

This story in Dutch is about the so-called 'journalists' posing as 'correspondents' too, who are part of the game apparently and never stick to the facts but always 'sell' the lies and Matrix-myths. The gist of the item is that 'health care' in the US in reality is a murderous 'wealth care.' But those propagandists, the prompter readers and 'dish-bitches' lie. They use the 'spin'-items given to them by the industry spokesmen and the 'spin-Meisters' and thus never speak the truth. Most 'links' below, by the way, are in English.

Henk Ruyssenaars - Correspondent buitenland

Woensdag 24 Maart 2010 - Het hele z.g. 'gezondheidszorg plan' dat nu in de VS 'n (aangevochten) 'wet' is geworden, is één gigantische zwendel. Dat wéten die z.g. 'correspondenten' ook, maar dat zijn geen échte correspondenten meer. Zonder vrijwel enige uitzondering heulen die Judassen met de beulen.*

Dat doet iedereen die ermee te maken heeft, en van dit nietsontziende woekersysteem beter denkt te kunnen worden. Ten koste van wie of wat, dat schijnt er niet meer toe te doen. Bekijk die treurige kreaturen en zie wat voor 'n stelletje liegende en de waarheid vervalsende en verdraaiende propagandisten dat is geworden.

Bijvoorbeeld: in 'n 'analyse' in 't slechte propaganda-blad De Volkskrant, dat zich al heel lang tégen het volk richt, schrijft "onze correspondent Philippe Remarque op 22 maart" onder de kop: "Zorgstelsel heel grote stap voor Amerika." En dat is het ook. Maar die 'hele grote stap' is het illegale schoffelen van nog meer biljoenen dollars naar de rijken, over de lijken en het lijden van arme sloebers die hun ziekenzorg niet kunnen betalen.

Maar nitwit Remarque schrijft, blind voor de feiten als hij is: "Met de overwinning van zondagavond heeft president Obama zichzelf andermaal een plaats in de geschiedenisboeken verzekerd. Wat een reeks presidenten vergeefs hebben geprobeerd, is hem wel gelukt." - [einde citaat] - De Volkskrant - Url.: http://tinyurl.com/y95ohnc

Dat klopt enigszins, maar wel op 'n andere manier, als men weet dat bij het denkende deel van de mensen - en daar horen veel 'correspondenten' blijkbaar niet bij - stroman Obama inderdaad erin geslaagd is nog meer geld van doodzieke mensen af te troggelen.

Dát zou waarheidsverkrachter Remarque hebben moeten schrijven, maar daar is hij - net zoals 99% van de rest van dat horige tuig - véél te laf voor. Want hij kent de feiten en weet 't wel, maar hij zegt 't niet.

Dat hele verfoeilijke woekerpakket zal in 2014 volledig van kracht worden, als er dan nog iets bij de noodlijdende mensen te halen is. Maar, in tegenstelling tot wat algemeen in de propaganda en door z.g. 'correspondenten' wordt beweerd, dan zijn er nog steeds tussen de 20 en dertig miljoen amerikanen onverzekerd. Plus een extra tweehonderdduizend doden, allemaal mensen die bijna letterlijk doodgezwegen worden, maar die medische zorg niet kunnen betalen.

Het is eerlijk gezegd niet om aan te zien, te horen of te lezen. En vooral niet van die z.g. 'correspondenten' die voor de geschreven propaganda-media en de radio en TV blijven vertellen: "dat nu 'eindelijk' Obama een wet heeft getekend betreffende de algemene gezondheidszorg voor iedereen in de Verenigde Staten." Gelogen en bedrogen!

Daar is absoluut niets van waar.

Hoe zit dat eigenlijk? Die z.g. 'correspondenten' en die propagandisten hebben toch dezelfde Internet-aansluitingen als U en ik? Dezelfde mogelijkheden om informatie verzamelen en te analyseren? Nou dan? En toch worden we de hele tijd door dit stelletje uit hun nek kletsend schorem voorgelogen.

Allemaal onder met mom van 'objectiviteit'. Iets waarvan ze zo te zien nog nooit hebben gehoord. En de feiten blijven ze verdoezelen en ontkennen. Ten bate van wie of wat? Ze zouden zich moeten doodschamen. Letterlijk en figuurlijk!

Als ze zich bij de feiten zouden houden, en niet al die leugens zouden blijven herkauwen, en spuien, dan zouden ze zeggen dat 'stroman' Obama voor z'n baasjes van 't kartel en de grote pharmaceutische industrie, weer een hoop biljoenen heeft binnengehaald en blijft binnehalen. En dat de amerikanen er in doorsnee nog steeds even beroerd aan toe zijn.

Dat woekersysteem is heel lang 'onder de pet' gehouden, maar nu worden door de z.g. zorgverzekeraars - die enkel en alleen voor zichzélf zorgen, en voor niemand anders - de laatste restjes van de botten geschraapt. Daar zijn ze trouwens ook in Nederland mee bezig, maar daar wordt door de propagandisten ook niets onderzocht, over geschreven of aan gedaan.

Premies omhoog: 'zorgverzekeraars' zorgen alleen voor zichzelf! - Url.:
http://henkruyssenaars.web-log.nl/mijn_weblog/2007/08/premies_omhoog_.html

Die z.g. 'correspondenten' en eenzelfde soort propagandisten en volksverlakkers zou 's eerlijk moeten zijn, en de waarheid spreken. Zeggen dat 't oorlogszuchtige criminele kartel van banken en financiers de hele zwendelrotzooi zélf geschreven heeft, deze onmenselijke wetten en voor 't kartel winstgevende bepalingen. En dat die kreaturen via het gebruikelijke rookgordijn ook nog doen alsof er tussen de 'Republikeinen' en de 'Democraten' ook maar enig verschil zou bestaan.

Die onmenselijke en moordende maar gevoelloze financiers en hun privé-banken zijn ook zogezegd de 'eigenaren' van de leden van het amerikaanse Congres. Die doen altijd precies zoals hun geldschieters zeggen. Een van de weinigen die er geen doekjes om wilde winden was VS Senator Durbin, lid van 't amerikaanse Congres. Hij zei hierover dat ze niet alleen de hele globale bankcrisis op hun kwaaie geweten hebben, maar ook via het Congres steeds blijven doorgaan: "They frankly own the place!" - 2009 Newsmax - Url.: http://tinyurl.com/yfehavw

En nu wordt dus iedereen - die dat eerder ook al niet kon - gedwongen te betalen, op straffe van boete. En worden er 60.000 agenten van de belastingdienst opgeleid (de volledig illegale IRS) om de boetes te gaan innen of de mensen in het gevang te zetten en daar dwangarbeid te laten verrichten.

De VS heeft overigens ook een eigen en winstgevende 'industrie' op dit onmenselijke gebied, en de VS heeft de meeste gevangenen per capita ter wereld. En ze zijn natuurlijk allemaal winstgevend, die bedrijven.

En ook al ben ik niet direct Michael Moore's fan, kijk toch 's naar zijn film SICKO. Zie hoeveel mensen en hele families bij de tienduizenden aan de z.g. gezondheidszorg kapot gaan! Hoe ze door schulden gedwongen er een einde aan maken.

SICKO - full movie. - Url.: http://tinyurl.com/yawcbm3

En, nee hoor: die 'correspondenten' zijn allemaal misschien niet zo dom als ze dikwijls eruit zien.

Maar, ze hebben zich met huid en haar verkocht aan hun baasjes, en nu doen ze wat hun gezegd wordt. Dit propagandisten-tuig is niets anders dan verachting waard. En levenslange gevangenisstraf, omdat ze medeplichtig zijn aan globale misdaden die permanent worden begaan tegen de mensheid.

Zelf ben ik gedurende ruim veertig jaar 'n onafhankelijke correspondent geweest in een paar werelddelen en landen. Op hun verzoek werkte ik - toen echte journalistiek nog mogelijk was - niet alleen voor nederlandse media, maar verder ook alle 'groten der aarde' zoals de BBC, STERN, CBS-60" etc.etc.

Ik heb dus goenoeg internationale en nationale ervaring om de treurige gang van zaken te beoordelen.

Conclusie:

Jammer dat er zo weinig eerlijke journalisten over zijn en zichtbaar. Die worden op alle manieren doodgezwegen. Letterlijk en figuurlijk.

Het is een en al 'n verachtelijke groep van propagandisten geworden. Zonder ruggengraad of en zonder enig fatsoen.

Zoals gezegd: ze heulen met de beulen.

Het zijn meelopers. collaborateurs.

Laf hoor!


Henk Ruyssenaars


* "Myth and Truth concerning the US 'health care reform' - PDF - Url.: http://static1.firedoglake.com/1/files/2010/03/mythfactshcr-2.pdf

* HR: 'Victory for Big Pharma's hoax in the US: all must pay now!' - Url.: http://forpressfound.livejournal.com/#post-forpressfound-30848

* INSURANCE EXECS TO LIVE HIGH, WHILE MORE AMERICANS DIE - Url.: http://forpressfound.livejournal.com/

*Obamacare: Doing Good So As to Do Bad with Impunity - Url.:
Heulen met de beulen + Journalistiek en J'accuse - Url.: http://nederland.klaagt.nl/journal.htm


HR

No comments: