Monday, March 29, 2010

SHELL GAAT OVER LIJKEN: OOK IN NEDERLAND

Citaat van Professor K. de Jong die chemie doceert aan de Universiteit Utrecht, over de levensgevaarlijke ondergrondse opslag door Shell van CO2: "Zo'n experimenten doe je niet met mensen."

Henk Ruyssenaars - Journalist

Maandag 29 maart 2010 - Naar aanleiding van de protesten en de televisie-uitzending van Zembla* over de ondergrondse opslag van CO2 door Shell in 'n woonwijk in Barendrecht, wil 2e kamerlid Vendrik van GroenLinks 'n 'kamerdebat' hebben over deze levensgevaarlijke proef met CO2-opslag. Wordt alsnog de put 'parlementair' gedempt, nu het kalf bijna verdronken is?

De óf onwetende - maar dat gelooft niemand - of 't natuurlijk wél wetende criminele meelopers zoals de z.g. 'ministers' Cramer en Verhoeven, staan zoals altijd te liegen alsof het gedrukt staat. Het is pijnlijk om te zien hoe deze collaborateurs leugens verkopen om hun hachje en inkomen te redden. Ze werken voor de globale industrie, ook voor Shell, en behartigen de belangren ervan. Nooit die van de mensen waarvoor ze verwacht worden te werken. Nooit!

Ex-Shell man H. van Gorp uit Barendrecht gaf duidelijk aan waar ook hij stond: "Ik ben geschokt. Mijn vertrouwen in Shell is volledig weg. De democratie wordt ten grabbel gegooid." - Dat 'vertrouwen' in Shell is overigens volledig misplaatst, en was dit altijd al. Dat heeft helemaal niets en heeft nog nooit iets met z.g. 'democratie' of op mensen afgestemde richtlijnen te maken gehad. Nog nooit! En dat geldt globaal en voor 't hele kartel!

De zogenaamde 'politici' - zoals ze zich noemen - die eigenlijk de belangen van de mensen moeten controleren en behartigen, doen dit echter zo goed als alleen voor dit globale en criminele kartel. Waar Shell - als één van de grootste ondernemingen ter wereld - een belangrijk onderdeel van uitmaakt.

En zelfs voor de meest debiele en corrupte parlementariér moet het toch overduidelijk zijn: Shell - net als de anderen in 't misdadige kartel - gaat over lijken! Ook in Nederland. Het begint steeds meer bekend te worden dat Shell liegt en bedriegt, en iedereen en alles vermoordt voor 'n dubbeltje. Dat hebben ze - net als de rest van hun kartel - altijd al gedaan. Vooral ook in de ontwikkelingslanden die ze leegplunderen, zolang de winstcijfers over de miljardenbuit maar kloppen.

De verachting overal voor de 'gewone man' die 't wél allemaal moet betalen, is overduidelijk voor veel mensen. Maar niet voor de criminele creaturen die er beter van worden en levenslang in het gevang thuishoren. Zodra Nederland en rechtstaat is. Want dit schorem moet echt opgepakt worden wegens hun misdadige praktijken, gericht tegen de mensen.

Er moet maar 's 'n einde komen aan de landsomvattende hersenspoeling en daardoor in de hand gewerkte begripsverwarring betreffen het door de nederlandse belastingbetalers ook nog 's gesalarieerde zooitje dat zich 'politicus' noemt. Het politieke personeel van de mensen die hen ook nog moeten betalen dus, deze politieke corrupte lamstralen, blijken vrijwel allemaal loopjongens van 't misdadige kartel en schijnheilige, corrupte sukkels te zijn.

Dat ze bovendien goede sier maken van de miljarden aan belastinggeld die ze uit de staatsruif halen, is een pure schande. Zembla deed trouwens een onderzoek naar de z.g. bouwfraude, en wist na ruim 'n jaar niet met zekerheid te zeggen of ze 10 of 25 MILJARD euro hadden gestolen... En de hele tijd maken die meelopers - met hun judassen in de propaganda-media - misbruik van 't feit dat ze voor het kartel profitable collaborateurs zijn.*

Zembla: Experimenten en ervaringen - o.a. in Noorwegen - genoeg. Maar Shell doet dit voor de Barendrechtse bevolking levensgevaarlijke experiment omdat het goedkoper is dan te experimenteren op zee, zoals aanbevolen door deskundigen. Shell noemt dit zelf - Barendrecht en het experiment met de bevolking - 'de ultieme testcase.' Maar bekend is dat Shell mensen doodmaakt voor winst. Dat hebben ze altijd al gedaan.

Geen wonder dat ieder normaal denkend mens protesteert. Uitgezonderd iedereen die er financieel béter van denkt te worden. Zoals de ergste bijstandstrekster van Nederland op Soestdijk, de mafia-leidster en Bilderburgeres Beatrix, die als 'grootste aandeelhoudster van Shell' wordt omschreven.

Citaat: "FORBES: BEATRIX RIJKSTE VORSTIN TER WERELD - Forbes Lijst van Miljardairs schat het vermogen van koningin Beatrix en het huis van Oranje op ruim 8 miljard gulden. Zij is daarmee de rijkste vorstin van de wereld. Het fortuin van Beatrix en het Oranje-huis berust voornamelijk op de waarde van aandelen Shell en ABN-Amro." - Url.: http://tinyurl.com/yby4ghl

ABN-Amro is overigens 'n belangrijk onderdeel van 't misdadige Rothschild woekerkartel, waarvan landsverrader Nout Wellink jaren lang 'president' was. - Url.: http://tinyurl.com/yhyuzw4

Het is gewoonweg misdadig wat dit stelende tuig doet met mensen, die ook nog 's het luxe leventje van deze moordende kleptocraten moeten betalen. Of ze willen of niet. Dat druist toch tegen elke vorm van moraal c.q. fatsoen in?

Maar, in 't zogenaamde 'parlement' gaat Dhr. Vendrik desondanks - en tegen beter weten in - vragen waarom bijvoorbeeld - in dit geval weer - kritische rapporten niet in de Kamer verschenen, maar dat er toch 'n besluit werd genomen. Die vraag is overigens makkelijk te beantwoorden, zoals vele anderen: Nederland wordt - zoals zoveel andere landen - gerund door een globaal crimineel kartel, waarvan Shell een belangrijk onderdeel vormt.*

Citaat: "29 maart 2010 - Tweede Kamerlid Kees Vendrik van GroenLinks heeft een debat aangevraagd over de proef met CO2-opslag onder een woonwijk in Barendrecht.

Vendrik wil opheldering van het demissionaire kabinet over de plannen naar aanleiding van de ZEMBLA uitzending 'CO2-bom onder Barendrecht' van zondagavond en wil dat de beslissing daarover wordt doorgeschoven naar een volgend kabinet.

In Zembla kwamen onder anderen wetenschappers aan het woord die kritische kanttekeningen plaatsten bij het plan van Shell om CO2-gas te injecteren in de bodem onder de Barendrechtse wijk Carnisselande.

Volgens GroenLinks mag in een woonwijk niet worden geëxperimenteerd met CO2. De wetenschappers, onder wie chemicus Krijn de Jong, waarschuwden voor het experiment in een dicht bewoonde woonwijk. CO2-gas is zwaarder dan lucht. In de door dijken omgeven Barendrechtse wijk kan het na een eventuele lekkage niet weg en heeft het een verstikkende effect op de menselijke ademhaling.

In januari stemden PvdA, CDA, en D66 voor de opslag in Barendrecht.

Geoloog Peter van der Gaag had in opdracht van de ministeries van Economische Zaken en VROM een rapport samengesteld over de voor- en nadelen van de proef. Volgens van der Gaag heeft hij op verzoek van zijn opdrachtgevers de kritische delen uit het rapport verwijderd.

Tweede Kamer niet bereikt

Het rapport-Van der Gaag heeft de Tweede Kamer nooit bereikt. Voormalig milieuminister Jacqueline Cramer zei in de uitzending van niets te weten over dit rapport. ''Ik weet het echt niet, maar er zit geen opzet achter om het buiten de kamer te houden'', aldus Cramer.

''Theoretische modellen laten zien dat CO2-opslag veilig is, maar we weten nog niet of het in de praktijk ook echt veilig is'', reageert Kamerlid Vendrik. Een woordvoerder van Shell liet in de uitzending van Zembla blijken de opslag in Barendrecht als een testcase te zien om daarmee na te gaan hoe bewoners reageren op dergelijke plannen."* - [einde item]

Zo klaar als een klontje toch? Het gaat zuiver en allen om winst en macht.

En nooit, let wel: nooit over alle mensen die het gelag letterlijk dikwijls met hun leven betalen.

De Shell-criminelen, en hun ook over lijken gaande meelopers, horen allemaal levenslang in het gevang thuis, zodra wetten gaan gelden.

En bijna allemaal die clowns ook, in Den Haag, die landverraders die ziel en zaligheid hebben verkocht aan de industriën en de echte machthebbers in Nederland.

Ze gaan ook over lijken, om er zélf beter van te worden. Die horen blijkbaar liever bij de moordenaars dan bij de mensen.

Maar, eigenlijk horen al die bandieten in CO2 gesmoord te worden.

Want het zijn dieven en moordenaars.


Henk Ruyssenaars


En hier zijn de 'links' die 't allemaal nog duidelijker maken:

* "CO2 BOM ONDER BARENDRECHT" - ZEMBLA - Uitzending 28 MRT. 2010- Url.: http://tinyurl.com/yja87bf

* Misbruik door de totalitaire 'Crisis- en herstelwet' +CO2 die er door 't politieke en corrupte demissionaire personeel in Den Haag snel werd doorgejaagd, alweer voor de machthebbers. - Google 'news' - Url.: http://tinyurl.com/yjgrf9g

* "Bouwsector juicht goedkeuring Crisis- en herstelwet toe." - HR: Omdat het ook om volledig wetteloze onteigening - het buitenspel zetten van de regeling ging. - Url.: http://www.bouwenwonen.net/news/read.asp?id=24700

* Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit & CO2 - Zoeken binnen Energiek2020 naar CO2- Url.: http://www.energiek2020.nu/zoeken/ ‎

* Shell & Job Cohen: de nieuwe premier van Nederland. - Google Url.: http://tinyurl.com/ydfma55

* "Ocap, de leverancier van CO2 aan de glastuinbouw, ziet voordelen voor telers in de plannen van de gemeente Rotterdam om grootschalig CO2 te gaan opvangen en die ondergronds op te slaan." - Bron: Agrarisch Dagblad - Url.: http://tinyurl.com/yzdmmrx

* 'Cache' citaat: "Ocap vindt tweede CO2 leverancier. - 10 sep 08 - Ocap, de leverancier van zuivere CO2 aan de glastuinbouw, heeft naast Shell een tweede leverancier voor het CO2 gevonden. De bedoeling is dat de nieuwe leverancier van CO2 uiterlijk in 2011 start met het leveren van de CO2.- Url.: http://tinyurl.com/ybm97vm

* "CO2 opslaan? Niet doen!" - Salomon Kroonenberg, hoogleraar geologie aan de Technische Universiteit Delft - Bron: Blad 'Groente en Fruit' - Url.: http://www.degroentenenfruit.nl/Ondernemen/CO2-opslaan-Niet-doen.htm

* "GROENLINKS WIL DEBAT OP CO2 OPSLAG IN BARENDRECHT" - Url.: http://tinyurl.com/ykdp68u

* SHELL site: Eco-terrorisme van Shell + CO2 - Url.: http://tinyurl.com/yebpq6k

* Amnesty International: "Shell Oil to be grilled by Amnesty on human rights record." - Url.: http://www.amnesty.org.uk/news_details.asp?NewsID=18654

* SHELL HANGS PEOPLE TOO - Url: http://tinyurl.com/yjyhpfp


* KILLING & DRILLING - SHELL IN COURT - March 29th 2010 - Google search: Web Results 1 - 10 of about 981.000 for SHELL +''Court cases''. - Url.: http://tinyurl.com/sz4rn


* THE REAL STORY OF THE YUKOS OIL SNATCH - Url.: http://www.apfn.net/Messageboard/12-18-04/discussion.cgi.63.html 


* CAMPAIGN AGAINST SHELL IN IRELAND - LINKS - Url.: http://corribsos.com/index.php?id=1117


* FOUNDER OF ROYAL DUTCH SHELL, ONE OF THE WORLD'S LARGEST OIL COMPANIES, was Henri Wilhelm August Deterding. Called the "Napoleon of Oil". (19 April 1866, Amsterdam - 4 February 1939, St Moritz) Deterding engendered controversy in 1935 when he (supporting Hitler) gave the Nazis a year's oil reserves on credit and was forced to resign from the company's board the next year.

He was made an honorary KBE in 1920 for service to Anglo/Dutch relations, but mainly for his work supplying Allies with petroleum during WWI. Selling to both sides by the way. Stukas and Spitfires: they all flew on Shell kerosene... Wikipeadia Url.: http://en.wikipedia.org/wiki/Henri_Deterding

UC?

HR

No comments: